Bancuri venite pe mail

Evident ca toti avem problema si in acelasi timp placerea asta… Problema, pentru ca multe is vechi si se repeta, dar din cand in cand vin si unele care nu le-am auzit, si care ne starnesc un zambet tamp de la o ureche la alta, cateodata acompaniata de un hohot interminabil de ras… (Octav, daca citesti aici, gandeste-te la nudisti… )

Azi am citit un banc trimis de o boboaca BEST, domnisoara Mia, si am anuntat-o ca o sa o citez pe blog. Deci dupa cum spuneam:

Un inginer ii trimite un fax sotiei sale:
“Draga mea sotie, o sa intelegi ca acum cand tu ai 54 de ani, eu am anumite nevoi pe care tu nu mi le mai poti satisface.
Sunt foarte fericit alaturi de tine, te consider o sotie minunata si, sincer, sper ca nu te vei simti ranita sau jignita cand vei afla ca in momentul in care tu primesti acest fax, eu fac sex in hotelul Camino Real cu Nicole, secretara mea, care are 18 ani. Totusi, voi ajunge acasa inainte de miezul noptii.”

Cand se intoarce tipul acasa, gaseste pe masa din sufragerie un biletel in care scria:
“Dragul meu sot, am primit faxul tau si nu pot decat sa-ti multumesc ca m-ai anuntat. Profit de aceasta ocazie sa iti reamintesc ca si tu ai tot 54 de ani. In acelasi timp, te anunt ca atunci cand vei citi acest mesaj, eu voi fi in mijlocul unei partide de sex la Grand Hotel cu John, profesorul meu de tenis, care la fel ca si secretara ta, are tot 18 ani.
Si cum, pe langa faptul ca esti un inginer de succes esti si licentiat in matematica, vei intelege cu usurinta ca ne aflam in aceleasi imprejurari, dar cu o mica diferenta: 18 intra de mai multe ori in 54 decat 54 in 18. Deci nu ma astepta in aceasta seara, ma voi intoarce maine. Te saruta sotia ta, care te intelege cu adevarat. ”

Deci… da 😉

2 thoughts on “Bancuri venite pe mail

  1. Daca tot e vorba de bancuri venite pe mail, uite ce banc mi-am trimis eu pe mail:

    Attila mergand calare, intalni o apa mare.
    Oparit la cur, la coaie, vrea sa faca el o baie.
    Cand sa iasa el la mal, pula haine, pula cal…
    Cine-a fost primu-n Ardeal???

Comments are closed.