Caldura mare

Am venit ieri cu auto-stopul pana la Cluj, si am dat peste doi tineri etno-manelisto something… Aveau o masina ciudata, nu as putea preciza marca, nu de alta dar era ceva japonezoid acolo(ceva subaru cred), de un vernil infricosator, umpluta de brizbrizuri, cu stelute fosforescente, zaruri de plus, picior de iepuras, deodorant care indeamna la scos capul pe geam si dat la rate, etc… Piesa de rezistenta, era o bandana cu Guns’n’roses prinsa cu ace de gamalie pe plafonul masinii. Erau “wannabe roakers” cred. Impreuna cu mine s-a urcat si un tip pe la 40-45 de ani, cu ochii injectati, ce tocmai iesise din birtul garii de vizavi… compania era asigurata!

In primele 5 minute am ascultat ceva techno dat la refuz pe niste boxe care scartaiau mai tare ca o bucata de creta combinata cu unghii lungi pe o tabla de-aia veche neagra de liceu. Nu a durat mult, si au schimbat CD’ul… prima piesa, ceva Florin Salam, Vali Vijelie sau alt individ de aceeasi coloratura, si am observat un ranjet formandu-se pe fata colegului meu auto-stopist. Nu a durat mult, ca au inceput sa sara piesele, si ranjetul s-a mutat pe fata mea. Dupa ce s-au saturat de dat next next next, si toate piesele sareau evident, au schimbat CD’ul, aceeasi poveste. Pana la urma, au scos un CD cu piese inregistrate inainte de lansarea 3 Sud Est si Andre, si ca sa vezi minune, asta chiar MERGEA! Asa ca pana la urma am ajuns cu un zgomot total aiurea in Cluj… Mi-a ramas pe retina o piesa, nu atat pentru linia melodica exceptionala, cat pentru versurile “destepte”: “Come into my room, I will think you’re Heidi Klumm…”, “We will turn out the light, and have god sex all night…”

Oare se suparau baieti daca le spuneam ca momentul in care au bagat cd’ul cu vechituri muzicale a coincis cu momentul in care s-au terminat gropile de pe drum, si probabil si cd’urile anterioare ar fi mers acum? Probabil ca nu, dar am preferat sa ascult vechiturile alea…

Caldura mare dom’le… mare.

1 thought on “Caldura mare

  1. Experiente asemanatoare vor urma, tinand cont de splendida armonie oferita de vremea de afara. Nu pot spune decat ca te compatimesc – nu cred ca ar trebui sa existe fiiinte umane care sa fie supuse unei asemenea torturi psihice, far` de motiv. Still, sa auzi un “we will turn out the light, and have god sex all night…” in drum spre casa, iti da totusi o raza de speranta. O fi loc de ceva mai bun. Ya never kno`.

    Caldura mare intr-adevar. Mai ales prin ceea ce unii oameni ar denumi trolee.

Comments are closed.