Din seria Batman Batman…

a aparut un nou trend pe net… hai sa ne prostim in videocasturi. Asta e o prosteala geniala, asteptam si episoadele urmatoare!

Baietii sunt funny, Ahmed si Abdul si ii gasiti la: http://tiviq.com

Update: Se pare ca nu pot face streaming direct din acest blog, o sa vorbesc cu ei sa vad cum se remediaza situatia , intre timp, incercati adresa de mai sus, si mai jos aveti niste poze cu indivizii…

tiviq1.jpgtiviq2.jpgtiviq3.jpg

Update 2: Am reusit sa pun si streamingul cu ajutorul baietilor de la SimpliQ

3 thoughts on “Din seria Batman Batman…

  1. Maine la Cluj in Sala Sporturilor aveti ocazia sa ascultati trupa Voltaj si Class.Puteti castiga invitatii.Intra la mine pe blog ca sa vezi cum.In legatura cu noul trend pe net pot spune ca baietii sunt simpatici si au muncit pentru asta.Decat sa faca altceva este de preferat si astfel de productii.Eu le urez mult succes.

  2. “Altceva”:sa stai si sa nu faci nimic util si sanatos(consum de droguri,bautura in exces,scandaluri si batai,etc,etc)Iarta-ma ca nu m-am exprimat mai clar.Ceea ce faceti voi este un lucru minunat.In anii de liceu am realizat mai multe filmulete care au avut succes atat in randul colegilor cat si al unui juriu de specialitate.Acum imi pregatesc lucrarea de diploma la cameramani si fotoreporteri si sunt student la inca o scoala in anul II.Rog a fi iertat daca am fost inteles gresit.Am sa va urmaresc in continuare si am sa va spun parerea despre ceea ce faceti.Exprimarea mea mai dubioasa este” astfel de productii”.Asa este, vreau sa realizati scurt-metraje despre Cluj-un oras de vis cu oameni minunati,reportaje la prima dubla pe strada fara o regie anume si fara un montaj special in studio,reporaje cu probleme sociale grave nerezolvate in ani de zile de autoritati,etc…este mult de vorbit pe aceasta tema.Poantele de umor sunt colosale si ele au audienta de regula la sfarsit de saptamana.Este un punct de vedere de care va rog sa nu tineti cont daca deranjeaza.

Comments are closed.