Esti in reteaua orange

ma enerveaza speechul robotelului ala… nu ca nu ar fi o voce suava de domnita ca o garofita, dar ma enerveaza! Nici cu Vodex nu mi-e rusine. As prefera parca sa imi spuna ceva de genul: indivdu` pe care incerci ca prostu sa il suni este ocupat cu altceva, sau nu este in aria de acoperire. Dar cum sa spui ca omu nu e in aria de acoperire? adica ne pare rau dar nu avem acoperire in locul ala unde vrei sa ajungi tu. NOT! bad for business.

Concert Byron in Roland Garros azi. Oare cine e Byron? ma duc sa il/ii vad. Rog sa imi fie scuzata lipsa de acoperire in coltul ala muzical.

6 thoughts on “Esti in reteaua orange

  1. @ Alex: The Who nu au mai venit, au zis ca nu sunt demni sa cante in deschidere la Byron… Cat despre Byron, sounded good for a while… dar dupa ce mi-a spus Fana, care era acolo de ceva vreme, ea a dat in depresie… ii simtea ca se cam repeta parca.

    @ licurici: dupa cum ziceam si mai sus, a sunat bine. Dar daca nu erati voi, nu as fi mers ;-)

  2. :)) miha a dat mai mult in depresie…me and my new DC shoes were kind of happy…pana am ajuns in fire, acolo intr-adevar am dat in super depresie :(

  3. venise cu chef de party si distractie, iar la byron a fost o plictiseala maxima…de-aia era ea deprimata :P iar apoi plimbat din bar in bar :((

Comments are closed.