Air Marshall

Stateam la un moment dat si ma gandeam la joburi misto pe care le-ar putea face un om.

Azi mi-a venit in minte jobul de Air Marshall. Ce este un Air Marshall? Este un ofiter, care teoretic ar trebui sa fie la bordul oricarui avion comercial, singura persoana dintr-un avion care are voie sa poarte o arma de foc si persoana care ar trebui sa rezolve problema unui atentat terorist. Acuma, nu stiu exact cate companii aeriene au acest Air Marshall la bord, dar ideea mi se pare ok. Evident, e destul de periculos sa introduci intentionat o arma in cabina unui avion, dar poate fi destul de eficienta miscarea.

Acuma, de ce mi se pare ca un Air Marshall ar fi un job misto? Pai, in prima faza “boys and guns”… Police officer… lalala stiti voi ideea aia cand eram noi mici si toti ne vedeam politisti, pompieri sau piloti, eh, asta e unul din aia de mai sus, sau chiar unu’ jumate. Posibilitatea unui atac terorist chiar pe zborul tau ca si Air Marshall, e destul de redusa, calatoresti o gramada, which is cool, orele nu pot sa fie atat de multe dat fiind factorul de stres/risc/oboseala.

Nu suna bine? Ce dream-joburi aveti voi, altele decat cele direct legate de scoala pe care o faceti sau ati facut-o?

9 thoughts on “Air Marshall

  1. ce-ai zice k job : “tester de paturi?”

    avantaje:

    -ABSOLUTELY NO STRESS!
    -TOT TIMPUL ESTI RESTED
    -PENTRU A-TI FACE SLUJBA EFICIENT TREBUIE SA ITI OFERE O FEMEIE BUNA PE ZI SA TE AJUTE IN TESTING

    dezavantaje:

    -CE MAI CONTEAZA LA ASA AVANTAJE =))

  2. to bone some of the attendants, deci in cazul unei lupte andrei se gandeste cum sa le futa pe ala ce participa la lupta :))))))

  3. am pus “fight” intre semnul mai mic si mai mare si a disparut cuvantu, voodoo blog

Comments are closed.