Ajutaţi-o pe Daria să rămână în viaţă!

Later Edit2:Am adaugat la sfarsitul postuli bannere cu Daria, create de Marius Sescu, care pot fi adaugate pe site-uri. Scroll down.

Cam asa suna titlul unui articol scris de Marius Sescu, un prieten de la Iasi. Am vorbit cu oameni din Iasi, si cazul fetitei este cunoscut, totul e pe bune, nu e o teapa de pe Yahoo!Messenger.

Daca tot promovam masini, rucsaci si alte chestiuni pe bloguri, putem sa promovam si o problema, cu simplul scop de a o rezolva, si cu plata intr-un zambet. Tie cel care citesti chestia asta, nu iti cer mult, dect un pic din putinul tau. Daca ai un blog, sau un site oarecare, nu ezita sa copiezi acest articol! Un link in statusul de la messenger, poate sa ajute la fel de mult.

Mai jos, textul original scris de Marius Sescu:

In timpul facultatii am avut onoarea sa il cunosc pe Florin Sarbu, profesor la FEAA, catedra de Informatica! Azi am aflat de la o cititoare fidela ca fetita lui, Daria, sufera de o formă severă şi extrem de rară de hipercolesterolemie, avand nevoie de transplant de ficat si inima in strainatate, operatii care costa 85.000 euro. Normal ca parintii nu au la dispozitie acesti bani, dar spera sa ii stranga cu ajutorul prietenilor, ai familiei si al persoanelor binevoitoare.

Daria are colesterolul LDL de aproape 1000 mg/dl (valorile normale sunt intre 50 si 100 mg/dl). Speranţa de viaţă a unui tânăr care are colesterolul de 500 mg/dl este de 20-30 de ani, a unui bebe care are colesterolul de 1000 mg/dl …mai bine nu mentionam.

Pentru toti cei care doresc sa contribuie cu o suma cat de mica, sunt deschise urmatoarele conturi:

Putti afla mai multe detalii despre boala pe site-ul deschis pentru Daria Sarbu, sau ii puteti contacta pe parintii ei la numerele de telefon de AICI. Daca stiti pe cineva care poate ajuta sau puteti difuza mai departe acest apel umanitar, va rog sa o faceti!

Sa vedem, poate ajunge si acest apel un viral, chiar daca nu are in el nimic indecent, ci doar dorinta unor parinti de a isi salva copilul!

Haideti sa ne mobilizam, sa aratam ca putem sa facem si chestii bune cu blogurile astea!

Later Update: Si ca sa facem totul in still de blogger, o sa transform acest post intr-o leapsa, asa ca cei vizati de mine sunt: Alex Bejan, Vlad Cucu, Filip Vlad, Lorand Minyo, Sergiu Biris, Diana Georgescu, Zoso si Piticu

Bannere: Puneti bannerele pe paginile voastre, si pointati linkul spre: http://dariasarbu.uv.ro/

468 * 60 pixeli

Daria 468 * 60 pixeli


200*200 pixeli

Daria 200*200

125*125 pixeli

Daria 125*125 pixeli

11 thoughts on “AjutaÅ£i-o pe Daria să rămână în viaţă!

  1. Pingback: Aberatii aproximativ utile din domeniul prezentului… » Ajutati-o pe Daria sa ramana in viata !

  2. Pingback: Ajutati-o pe Daria sa ramana in viata ! at Fenomental Blog! Blog de Bejan Alexandru.

  3. Pingback: Give a hand… « Keyser’s Weblog

  4. Marius, din america cum se procedeaza sa pot dona ceva? Chiar sunt impresionata de caz si ma gandesc ca am si eu un copil de 15 luni si cred ca as muri sa pateasca ceva:(((((

  5. Donat trimis mai departe. Daca citetzii mei sunt la fel de activi ca mine in momentul de fatza linkul direct catre sait e undeva in vreo 200+ inboaxe hic!

    Ar fi trebuit sa pui poza fetitzei in bluog. E superba!!!

  6. Pingback: Azi poti fi erou ! - Blogul RoBlogs.info

  7. O sa incerc la Western Union sper sa mearga….sper sa se faca bine….e superba fetita…merita o sansa…de fapt orice copil merita o sansa…

  8. Pingback: Update: Ajutaţi-o pe Daria să rămână în viaţă! | Marius Sescu

Comments are closed.