MyEpisodes.com

Citeam azi niste feed-uri RSS din urma, (feeduri pe care le las sa se adune si cand am cate un pic de timp liber mai trec prin ele), si pe blogul lui Tim am dat peste http://www.myepisodes.com.

Pare foarte similar cu http://pogdesign.co.uk/cat/ dar e un pic mai interesant, si ofera cateva chestiute in plus, and I like that! Mi-am facut evident un cont, si ii dau bataie, sa imi adaug serialele vazute si care vreau sa le vad.

Printre altele, iti ofera o optiune pentru episoadele pe care vrei sa le vezi (Aquire) si o sectiune pentru cele pe care le-ai vazut (Watched). Iti calculeaza timpul (pierdut) petrecut cu serialele (fiecare in parte sau totalul) in functie de episoadele marcate ca vazute, imaginea cu titlurile este unul din features, si este dinamica in functie de ce schimb eu acolo pe site. Ma gandesc sa o adaug si in bara, mi-e frica doar sa nu creasca prea mult bara… : – )

Deci, daca sunteti impatimiti de seriale, si nu aveti vreme sa stati la curent chiar cu tot ce se misca, ce sezoane noi mai incep, etc, dati o tura pe acolo, faceti-va un cont. Daca va si place foarte mult, au si un cont de PayPal unde puteti sa faceti donatii cu nesimtire.