Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2008

Prima editie a Noptii Devoratorilor de Publicitate la care am fost era prin 2001 sau 2002… Nu stiam la ce sa ma astept, aveam o idee vaga, dar am ajuns sa stau pana dimineata la 4 – 5 la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca, am ras, am aplaudat, si am primit mult mai mult decat ma asteptam.

Incepand de atunci am ratat o singura editie, cu scutire in toata regula ca eram plecat din tara la momentul respectiv.

Zilele trecute am fost contactat de cineva din stafful editiei 2008 cu o intrebare simpla si la subiect: “Vrei sa pui un banner pentru eveniment si sa scrii un articol?” Evident am raspuns DA, am primit bannerul, il vedeti in meniul din dreapta, si inca niste materiale, pe care am decis sa nu le folosesc in acest articol. Scopul textului de azi, e simplu si se adreseaza celor care nu au fost pana acum la NDP: Mergeti sa vedeti! e singurul moment in care reclamele chiar sunt in centrul atentiei, si pentru mine a fost de fiecare data o experienta geniala pe care o sa o repet de fiecare data cand o sa am ocazia.

Anul acesta, promovarea se face pe bloguri, se face cu flashmob-uri, si se promit o gramada de surprize din partea organizatorilor. Dar mult mai multe detalii puteti gasi pe site-ul evenimentului AICI, si detalii picante direct de pe blogul lor, AICI.

Nu uitati: 24 Octombrie 2008, Cinema Republica, Cluj-Napoca!

[acest post nu a fost remunerat sub nici o forma de organizatorii NDP 2008]

1 thought on “Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2008

Comments are closed.