Prost sa fii noroc sa ai…

Sintagma des folosita, de multe ori adevarata… [vezi vodafone… ]

Am iesit dimineata din imensele conace pe la 6:30ish, mi-am luat tigari, si asteptam autobuzul. Cand am facut primul pas pe scara, mi-am dat seama ca abonamentul meu e un pic cam expirat, asa ca mi-am sotocit buzunarele dupa un bilet. Gasit, compostat, mers mai departe. Pe la jumatatea drumului muzica mea se hotaraste sa taca, scot playerul, bateria… mutam castile in BlackBerry, si da-i sa sune. Ma bate cineva pe umar, ma dau la o parte. Autobuzul era gol. Ma mai bate o data pe umar: “RATUC mothefucka’ biletele sau abonamentele la control”. Ii dau flexat biletul, se uita la el, il rupe, “Multumim domnule” [WTF!?! Domnule? I need to shave…] si merge mai departe la pensionarul pregatit sa ia piata cu asalt de la prima ora. Bag relaxat biletul in buzunar, si continuam auditia. Ajung la birou, vad biletul… compostat de cel putin 3 – 4 ori… [La noi la Cluj, e cu 2 calatorii].

Prost sa fii noroc sa ai, sau multa bafta la controlori adormiti care au nevoie de ochelari si nu ii poarta!

11 thoughts on “Prost sa fii noroc sa ai…

  1. Dude, eu circul cu un abonament expirat in iunie. De atunci, am prins like 10-15 controale cu abonamentul ala….ABSOLUT nimic n-a zis cum ca ar fi expirat.

  2. Pingback: A.Faith Blog » AcÅ£iune!

  3. :)) foarte tare!!!
    eu am luat mai multe amenzi la viata mea (as in 15-20, in liceu), dar in CT. Partea mai interesanta e ca nu mi-au venit niciodata acasa. Pe acelasi principiu, prost sa fii, noroc sa ai de controlori carora le e lene sa trimita o notificare de plata in judetul vecin (TL) :D

  4. mi s-a facut dor sa merg cu troleul :D
    eh .. lasa ca eu am adunat amenzi de la domnii cu sapca alba .. si alea sunt mai costisitoare ..

  5. Pe mine m-a prins unul de vreo doua ori si m-a lasat in pace, dupa ce i-am promis ca nu o sa ma mai gaseasca fara bilet. Peste vreun an, fratele meu a ajuns prin Cluj si l-a prins acelasi controlor. Cand i-a vazut buletinul, a scapat un “Aaaa, Danila, tu erai!” si ne-am trezit apoi cu un “cadou” de Craciun in valoare destul de mare.

    Mihai’s last blog post..Conjugarea verbului “a afla”

  6. am luat o singura data amenda in bucuresti…de fapt am platit suprataxa…desi am fost prins de vreo 10 ori cel putin. in schimb frati-miu in 4 ani de liceu a strans 72 de amenzi, niciuna platita. a luat atatea pentru ca desi avea abonament, dadea ce nimerea…abonament sau buletin

    botzo’s last blog post..anunt

  7. hahaha)) asta da noroc) na de-ar fi asa de usor si cu ruleta) totusi na tre sa fii senin da r si dibaci ca sa reusesti ceva)

Comments are closed.