Efecte miraculoase ale tuicii ep2

7) Prima data cand rusii a ajuns in spatiu au gasit urme de ardeleni: sticle goale si pe jumate goale pe care scria “TUICA DE PRUNE”. Ei au presupus ca e un mesaj de la extraterestrii [pt ca mirosea prea tare pt ei tuica, fata de vodca], au luat acele sticle, si le-au inchis in laboratoarele lor. Incercand sa descifreze mesajul de pe sticle si continutul lor, au chemat tot felul de oameni de stiinta. Au ajuns ungurii mai intai, au realizat ca ardelenii erau de mult inaintea lor prin spatiu, iar sticlele au disparut misterios. De atunci au inceput sa apara mai multe OZN-uri prin state cautand sticlele de tuica., iar ungurii sustin ca ei au fost primii si in spatiu.

8) [din ce s-a pierdut din biblie, adica din geneza] Adam si Eva langa “Pomul Cunoasterii”: 

Adam: Apai tu Eva, dumnezo’ o zas ca n-avem voie sa mancam din prunele de pe pomu aiesta, ca el ni l-o fagaduit sa facem tuica din el, ca nu se gata-n veci prunele, si sa ne simtim bine forever and ever, si sa nu stim ce ii aia rusine si de alea.

Eva : apai Adame, mie mi-i foame si mi-i si lene sa cobor pana mai in jos sa iau de alte de-ale gurii… 

// am cenzurat putin paci; ii prea porno; intrebati-ma la o bere;

// oricum, dupa ce mananca:

Adam: No vezi tu Marie(Eva), ca amu ca mancaram din pomu aiesta vin unguri peste noi si ne iau hainele, si or scrie in istorie c-or fo’ primii in Rai; hai ii zicem Ardeal de-amu incolo sa nu-si deie sama…

// si asa se nascura Ion si Marie

// as mai putea scoate cateva; dar… mai later