O’Sandwichuri la Irish Music Pub

La Irish Music Pub, schimbarile nu se mai opresc. De ceva vreme deja, vechiul Music Pub de pe vremuri a fost rebranded in Irish Music Pub, si oamenii de acolo nu contenesc sa ne surprinda cu noutati. Este unul din primele pub’uri din Cluj, pe care le stiu eu care are cont de twitter… Se numeste evident @IrishMusicPub

Acum vreo doua saptamani, imi era pofta incredibila de paste, si am vazut la ei pe meniu macaroane cu branza si jumere. Pe vremuri mancam de ma spargeam delicatesa asta acasa la mama, asa ca am zis sa o incerc. Nu am ramas dezamagit deloc, si acum, a devenit pentru mine unul din produsele “must have” de fiecare data cand ajung acolo. 

Ieri, am vazut la Ruben si la Andrei noile sandwichuri pe care le-au pus in meniu. Dupa o reteta a lui Adi Hadean, si o imagine creata de Ruben, Irish Music Pub va prezinta O’sandwichurile:

Incepem cu O’Tona:

Continuam sa ne minunam cu O’Felie:

Ne mutam gandurile peste lac, nu tare departe numa pana vine comanda, ca sa savuram un O’Bama:

Si bineinteles, nu putea sa lipseasca celebrul sandwich cu ceapa, una din atractiile vechiului Music Pub: O’Ceapa

Pana am tot scris eu la articolul asta in reprize de 2 luate cate 4, bag seama ca si catzaua o scris despre ele, evident intr-un stil mult mai plastic decat mine, dar care le face pe deplin dreptate! 

Cum zice si ea, daca ajungeti prin Irish Music Pub, nu mergeti cu burta plina, ca se rezolva pe loc, acolo!

PS: Acest post face parte din posturile de publicitate gratuita pe care le mai scriu in cand in cand. 

5 thoughts on “O’Sandwichuri la Irish Music Pub

Comments are closed.