Ardelenisme din alt băţ de prun [part 2]

Continuand pe o ideea unui alt băţ

4) Tu de pe care planeta vii ? Si exista viata acolo ? Chiar nu explica cum de existi tu.
Da mah, sunt unii care nu ii poti intelege. Si stai si te intrebi : mah, sunt eu mai batut in cap si mai idiot ?. Adica recunosc ca sunt inca multe care le mai pot invata, si multe zile se lasa cu chestii noi invatate, dar cand e vorba de oameni, inca poti ramane mai mirat decat prima data cand ai vazut tzatze pe primul canal/film porno din viata ta; problema e ca nu esti la fel de placut impresionat

5) Stau si ma gandesc, ca tie iti lipseste macar un creier.
E drept ca mie imi lipsesc mai multe dupa cateva pahare de tzuica, dar noh, unii paca reusesc sa mearga mai departe. Cred ca acele persoane se numesc inovatori, dar acest fapt fiind inca neconfirmat de CNA [Consiliul Nostru de Ardeleni] inca nu putem fi siguri.

6) Cand e vorba de a nu face o chestie oamenii se impart in doua categorii : ori rai, ori imcompetenti, iar din pacate tu nu pari rau.
Eu cel putin vreau sa stiu ca sunt rau, dar asta facand abstractie de aceasta vorba ,care de o vreme o propag pe ici si colo. Cel putin daca esti rau e fain, esti in control, esti cool, esti “the man”, esti… despre ce ziceam ?. Va dati seama ca aceasta vorba reuseste sa atinga in vanitatea fiecarui roman care atunci cand aude acest text zice : cum adica ? eu ??? incompetent ?, pai sunt rau, mai draga, adica de aia nu am facut ce trebuia sa fac, pt ca sunt de fapt rau.
Din pacate nici mie nu-mi iese sa fiu prea rau asa ca macar sa compensez incerc sa-mi fac si eu treaba si sa impart aceasta vorba pe eticheta fiecarei sticle de tuica pe care o dau [adica “daca nu poti termina aceasta sticla esti ori rau ori… stiti voi ce”]. Va dati seama ca oamenii nu prea vor sa para incompetenti, si nici rai si atunci afacerea bubuie in aceste momente de criza tulbure.

1 thought on “Ardelenisme din alt băţ de prun [part 2]

Comments are closed.