[PROMO] Hyperparada Animalelor

Weekend-ul trecut, am fost impreuna cu gasca de la ARCS la impartit de fluturasi in parcarea de la Cora (Cluj-Napoca) in legatura cu un eveniment care va fi organizat Sambata 24 Aprilie si Duminica 25 Aprilie in aceeasi locatie, Cora Cluj-Napoca. Am vorbit cu lumea, ne-am jucat cu cateii, am primit bunatati de la oameni, si am facut poze. Mai jos, o sa gasiti un slideshow cu aceste poze si sunt convins ca o sa va indragostiti de Jack, Arwan, Fedor si Modjo, niste animale exceptionale, dresate special sa ne ajute pe noi, oamenii blocati sub daramaturi, surprinsi de avalanse sau rataciti in padure ori pe munte.

Programul evenimentului este disponibil aici, acesta urmand sa inceapa si sambata si duminica dimineata la ora 10:00, si o sa continue pana in jurul orelor 16:00.Am creat si un eveniment pe FaceBook pentru cei care aveti conturi acolo, si daca nu ati primit o invitatie inca, dati click cu incredere, aici. Mai jos, aveti comunicatul de presa eliberat de ARCS.

Asociatia Romana pentru Caini de Salvare – ARCS organizeaza in weekendul 24 – 25 Aprilie 2010 cu ocazia “Zilei Internationale a Cainilor de Salvare”

HYPERPARADA ANIMALELOR.

Vor fi prezentate demonstratii de dresaj canin, sporturi si utilitati ale cainilor, parada raselor si multe altele.

Profitati de aceasta ocazie pentru a face cunostinta cu cainii de salvare, caini de serviciu apartinand M.A.I., scoli de dresaj, practicanti ai sporturilor canine, caini din peste 20 de rase apartinand crescatorilor clujeni!

Intrati in lumea voluntarilor si profesionistilor ce intervin impreuna pentru salvarea oamenilor in situatii de urgenta!

Pe langa vastul program de demonstratii pe care l-am pregatit pentru dumneavoastra, dorim ca acest eveniment sa fie o poarta deschisa intre vizitatori si partenerii nostrii. Veti putea adresa direct intrebari si cere detalii specialistilor prezenti, care va vor sta la dispozitie la standurile proprii.

Veti avea astfel ocazia sa va documentati pentru a putea alege:

– rasa viitorului dvs. catel

– scoala de dresaj potrivita pentru cainele pe care deja il aveti

– locul unde sa va lasati catelul cand mergeti in concediu

– clinica veterinara unde sa va ingrijiti de sanatatea lui

– activitatile sau sporturile pe care le puteti practica impreuna

– modalitatea in care va puteti implica sau puteti sustine voluntarii care isi dedica timpul si energia ajutorarii semenilor .

Si slideshow-ul cu poze promis: (accesibil si pe PicasaWeb)

3 thoughts on “[PROMO] Hyperparada Animalelor

  1. frumos, frumos…multumesc..asta si in numele ARCS-ului
    si…ce faci joi si vineri..? mai vii la impartit de fluturasi prin oras..?:D

  2. Foarte tare eveniment….sa veniti cati mai multi sa cunoasteti minunile de suflete ce asteapta bucurosi sa primeasca aplauze, pupici si tot felul de recompense :)…in special doi Tchiorrny Terrieri ;) :D

Comments are closed.