Road Trip Reloaded

La primul Road Trip [1],[2] pe care l-am facut acum 2 luni, nu am reusit sa atingem din cauza timpului prea scurt si stilului de condus cu pauze de pozat si vizitat chestiuni un obiectiv foarte important: Transalpina! Uite ca e inceput de octombrie, si se pare ca am reusit sa ne facem programul de asa fel incat sa mai prindem un road trip prin tara in aceeasi formula: Ovidiu, Simona si subsemnatul. Distractia se intinde din 10 pana in 14 octombrie.

Luni, 10 octombrie, de dimineata buna, plec pana la Dej si o incalt pe #florica cu cauciucurile cizmele de iarna, inapoi spre Cluj de unde recuperez restul echipajului si pornim spre Timisoara. Singura oprire planificata in ziua 1 e pe la Tinaud, langa Alesd, unde o sa bem o cafeluta buna buna la unchi si matusi.

In 11 dimineata pornim din Timisoara spre Novaci, intrarea sudica pe Transalpina. Pauzele de rigoare, planificate in prealabil o sa fie  prin Baile Herculane, Orsova, Drobeta-Turnu Severin si Targu Jiu. La Herculane nu am mai fost de cand eram copil, iar Dunarea intre Orsova si Drobeta e foarte frumoasa, si nu am mai vazut-o de prin 2006. La Targu Jiu, o sa mergem sa vedem operele lui Brancusi – Masa Sarutului, Poarta Tacerii, Coloana Scaunelor sau Aleea Infinitului 😛 si seara, o sa ne cazam in Novaci la o pensiune urmand ca in 12 octombrie, daca este practicabila Transalpina sa incepem sa o strabatem cu opriri pe la diverse lacuri (Vidra, Oasa, Tau-Bistra), pesteri si pe unde o sa mai prindem peisaje frumoase si locuri de popas.

Aici apare o gaura in program, pe care o vom umple cu Transalpina daca e cazul, daca nu, mergem direct la Simeria, penultima destinatie inainte de Cluj. In 14 trebuie sa fiu in Cluj pentru inceputul festivalului Comedy Cluj, deci ne vom orienta pe parcurs ce si cum.

11 thoughts on “Road Trip Reloaded

  1. Treceti si pe la conacul lui matusa din tg jiu sa o salutati, da? :D Si grija la Orsova ca e cam rupt drumul. De fapt vroiam doar sa zic ca mi ciuda de roadtripu’ vostru, vreauuu si euu. Sa aveti vreme frumoasa si drum bun :)

  2. e mai rapid si mai bun drumul sa mergeti Timisoara-Sarmizegetusa-Hateg-Petrosani-Tg Jiu

  3. mda. acum am înţeles de ce nu-mi vine simona la bere.

    când mai am treabă cu ea, o să mă uit la tine pe blog :p

  4. Pingback: Road Trip II – video | .marius rANTing away

Comments are closed.