Roboblog!

Cand eram mic, cu ai mei parinti nefumatori, ii invidiam tot timpul pe amici mei care aveau pe dulapuri robotei facuti din pachetele de tigari adunate de la parintii lor.

Cred ca in subconstient de aceea m-am apucat de fumat, pentru ca vroiam sa imi construiesc roboteii mei, din pachete de tigari. Dar, undeva pe drum scopul a fost dat la o parte de viciul minunat si apoi a fost uitat pana zilele trecute cand am aflat marea veste:

In 9 Aprilie, la Polus Center in Food Court va avea loc evenimentul ROBOBLOG, Robotul Blogosferei Clujene. Tevedeceii au venit iar cu o idee traznita, pe care o aplaud, asa ca sambata ne vedem de la ora 15:00 si incercam sa construim cel mai mare robot din pachete de tigari pe care l-ati vazut vreodata! 2000 de pachete! Wow!

Oricine e binevenit, indiferent de prezenta pe care o are online: blog, twitter, cont de facebook etc. Puteti veni linistiti si daca nu sunteti pe online, fie sa ne sustineti, fie chiar sa puneti mana, fie pur si simplu sa asistati. Ce mai, puteti veni chiar si daca nu sunteti din Cluj) Important e sa ne strangem, sa ne distram si sa ne retraim copilaria!

Managerul de proiect este nimeni altul decat cel mai inginer din online-ul clujean, priceputul, iscusitul si, nu in ultimul rand, indragitul Dragos Mone!

Daca doriti sa participati la eveniment, va rugam frumos sa lasati un comentariu la articolul destinat evenimentului de pe blogul TeVeDece AICI, urmand ca la finalul saptamanii sa fie publicat un update cu echipele.

Din background, am reusit sa fac rost si de planurile robotului, pe care, fara frica de sabotori le voi publica aici:

Sponsorii evenimentului sunt:

Polus Center– care ne lasa sa ne facem de cap in food court
http://poluscentercluj.ro/
CD Radio – care a sponsorizat cumpararea efectiva a pachetelor de tigari.
http://www.cd-radio.ro/

1 thought on “Roboblog!

  1. Am adunat in studentie aprox 3000 de pachete de tigari. Am vrut atunci sa fie folosite intr-o campanie, nu aveam idee ce si cum dar stiam ca se poate face ceva frumos. Ce bine prindeau acum :P

Comments are closed.