TEDxEroilor e aproape aici!

Acum ceva vreme, cand Vlad mi-a povestit despre TEDxEroilor si mi-a propus sa il ajut pe el si echipa lui cu organizarea am fost foarte incantat de idee. Uite ca am ajuns deja in ultima zi a inscrierilor si daca nu ati aplicat inca, mai aveti TIMP pana sambata  2 Aprilie ora 23:00 FIX!

De ce ar trebui sa aplicati? Pentru ca un eveniment de geul TEDx este o oportunitate de a asculta povesti de viata ale unor oameni care au ajuns experti in domeniile lor, oameni de frunte, care au facut alegeri bazate pe instinct si experienta, lucruri pe care sunt gata sa le imparta cu noi, in 8 aprilie 9 Aprilie, la Cinema Victoria. Nu am cum sa aleg doar cativa dintre speakeri pe care sa ii prezint aici asa ca o sa va indrum spre lista oficiala de pe site AICI, iar gazda evenimentului va fi Constantin Trofin, un genial om de televiziune.

Un alt motiv, pe langa experienta pe care puteti sa o acumulati la eveniment, este acela ca participarea este GRATUITA in limita a 100 de locuri, lucru facut posibil de sponsorii si partenerii evenimentului, carora le multumim. Partea de networking, oferita de un asemea eveniment, nu poate nici ea sa fie lasata deoparte, eu personal reusind sa cunosc multi oameni minunati in cadrul celorlalte evenimente similare la care am participat.

TEDxEroilor este al doilea eveniment de tip TEDx organizat in Cluj-Napoca, am avut placerea si onoarea sa  particip si la cele doua editii ale celui dintai (TEDxCluj) si am fost extrem de incantat de experienta.

Pagina unde puteti sa aplicati este: http://www.TEDxEroilor.com/apply/ iar pentru a ramane informati, dati un like pe pagina de Facebook a evenimentului: http://www.facebook.com/TEDxEroilor

3 thoughts on “TEDxEroilor e aproape aici!

  1. Pingback: TEDxEROILOR – Challenging Minds | .marius perijoc

Comments are closed.