Venetia

Saptamana trecuta am facut o tura prin Venetia impreuna cu Simona si Ovidiu. Bilete moka de la Wizz, stat in hostel, abonament pe vaporase deci acces cam peste tot. Foarte frumos, foarte elegant, un pic nasol cu inundatiile de pe acolo si cu toate celea, bietii oameni sunt nevoiti sa circule cu barcile prin oras… tz tz tz

A fost genial oricum! Va recomand cu caldura daca aveti ocazia sa faceti o vizita, sa vedeti cladirile, podurile, gondolele, bisericile, spitalul instalat intr-o veche manastire, insulele din jur fiecare cu specificul ei – Lido, Murano, Burano. Daca aveti de facut cumparaturi mai serioase, gasiti super market-uri gen COOP sau Billa, altfel o sa platiti un pic extra ca doar suntem turisti, pentru fructe de mare facute intr-un mare fel, fix la debarcaderul din Burano am gasit un loc genial (e prima data cand am putut sa mananc fructe de mare si sa fiu ok dupa) iar pentru trinketuri suveniruri si chestii de genul asta, incercati zonele cat mai putin turistice, gen insulele de care ziceam mai sus. Preturile cresc exponential cu cat esti mai aproape de zona plina cu turisti. Dar asta se intampla cam peste tot, nu-i asa?

Oricum, in 3 zile am vazut o mare parte din obiectivele principale, iar pentru istorioare dragute, ne vedem la o cafea si va povestesc in tihna. Pana atunci, va las cu un filmulet facut de Simona:

8 thoughts on “Venetia

  1. bilete mok de la wizz? cum asa? parca costa vreo 60 de euro un dus, nu? ai prins vreo oferta, ceva? ca si pe mine ma interesa sa dau o fuga pana la venetia

    • Pai depinde de perioada in care zbori, daca e sezon sau nu, conteaza si daca iti iei biletele cu o zi inainte sau cu o luna inainte, si tot asa :)

Comments are closed.