Dear John…

Am văzut demuuult demuuult în tinereÅ£ile mele un serial sau un film, care se numea “Dear John…” Eh, “Dear John” asta, pare să fie formula standard de încheiere a unei relaÅ£ii printr-o scrisoare, care scrisoare, nu poate să înceapă altfel decât bineînÅ£eles cu sintagma: “Dear John…

Evident că dacă îl cheamă altfel e aiurea să îi spui John, dar conceptul de bază şi istoria din spate e pe wikipedia, aici, de unde şi bucata de mai jos:

“Dear John,” the letter began. “I have found someone else whom I think the world of. I think the only way out is for us to get a divorce,” it said. They usually began like that, those letters that told of infidelity on the part of the wives of servicemen… The men called them “Dear Johns”.

Zilele astea a venit momentul în sfârÅŸit să încep ÅŸi eu scrisorica mea pe modelul “Dear John“, dar cum ar fi aiurea să îi spun John, o să folosesc un alt nume… Un nume care nu este inspirat din viaÅ£a reală decât conjunctural poate, iar orice altă asemănare cu realitatea este pur întâmplătoare… La fel ca ÅŸi multe alte pamflete de la noi din blogosferă…

O să folosesc numele “Orange”

Dragă Orange…

Am încercat să fac să fie bine, am tras de mine, am tras de tine, am lăsat de la mine, câteodată ai lăsat ÅŸi tu de la tine, dar nu mai merge aÅŸa. Oricât de mult mi-aÅŸ fi dorit să ne putem continua relaÅ£ia în care am investit amândoi atât de mult, nu mai este posibil. Am găsit pe altcineva, ÅŸi era de datoria mea să te anunÅ£. Te-am iubit ÅŸi Å£i-am fost loial până în ultima clipă, dar azi… azi nu am mai rezistat!

M-am portat pe Vodafone!

Pentru cei care se întreabă, numărul meu de telefon a rămas acelaşi, doar că o să auziţi un clopoţel drăguţ când o să mă sunaţi, care vă va avertiza că vorbim despre un număr portat.

Acuma, ia spuneÅ£i-mi voi minunaÅ£ilor, cum descopăr secretele reÅ£elei roÅŸii? Cum îmi verific “cronosul” sau cum îmi dezactivez mesageria vocală? ÃŽmi daÅ£i un link?

9 thoughts on “Dear John…

  1. Bine ai venit la bulina rosie, pentru limba romana apasa tasta 2, pentru alte limbi folositi google translate.

    *123# – servicul Cronos / cost control
    *222 – Relatii Clienti ( nu uita sa suni domnisoarele de craciun sa le urezi sarbatori fericite si alte alea )

    Pentru dezactivarea casutei vocale

    *100# -> Contul meu ( 8 ) -> Servicii Active ( 2 ) -> Casuta vocala ( 3 ) -> Dezactivare ( 1, cred )

    Va multumim pentru alegerea serviciului nostru si va uram un calduros, sedere placuta

  2. Ce dragut. Iti faci cont pe MyVodafone, iti descarci si aplicatia si nu mai ai nevoie de aproape nimic.

Comments are closed.