Centrul de Frumusete Farmec

Săptămâna trecută a fost inaugurat la parterul bluclui Spray de pe Strada București din Cluj Napoca Centrul De Frumusețe Farmec. Cei de la Farmec nu au stat degeaba de când i-am vizitat ultima dată, și au creat un loc unde în special femeile, dar de ce nu și bărbații vor putea să beneficieze de servicii complete de la consultanță în alegerea celor mai potrivite produse pentru fiecare din gama Farmec.

Centrul de Frumusețe Farmec, interior

Departamentul lor de Marketing și PR nu a scăpat ocazia, și au reușit o promovare in online de toată frumusețea, astfel încât, toată săptămâna trecută, dacă cineva dădea checkin pe facebook la noua locație creată special în acest sens alături de hashtag-ul #checkinforbeauty primea automat un cadou frumos de la Farmec!

Photo: Marian Hurducas

Noul Centru de Frumusete Farmec. Photo: Marian Hurducas

Sunt destul de conștient de acest brand, și îmi tot sare în ochi, ba într-o geantă sub formă de lac de unghii, parfumuri pe care le recunosc, loțiuni de plajă, Triumful magic, dar trebuie să recunosc că eram un pic supărat pe ei până acum, pentru că bărbații nu aveau prea multe de ales din gama lor actuală. Asta nu va mai dura mult, după spusele doamnei Mihaela Turdean membră a consiliului de administrație vom avea și noi masculii mai delicați parte de produse competitive cu cele deja existente, și gândite fix pentru noi!

Kudos încă o dată Farmec, și suma felicitărilor de rigoare pentru tenacitatea de care dați dovadă! Sper să ne auzim cât mai curând in legatură cu minunatele produse despre care ne-ați vorbit.

photo: Alexandra Georgiana Cîrdeiu

3 thoughts on “Centrul de Frumusete Farmec

  1. si eu consider ca produsele de la Farmec intrec in calitate si proprietati nutritive, vindecatoare si emulgene foarte multe produse de gen, produse de brand-uri de renume international…eu am folosit de foarte multe ori si mi se par OK! ;)

  2. Am fost si eu la Centrul Farmec recomand personalul este calificat si sunt foarte multumita de serviciile lor.

Comments are closed.