Ovidiu Damian și Linia Vieții

ÃŽn aprilie v-am spus despre TEDxEroilor, È™i despre cât de mult mi-a plăcut să particip la un eveniment tare drag mie. Dacă aveÈ›i ocazia să participaÈ›i la un eveniment sub umbrela TED, vă asigur că nu o să plecaÈ›i de acolo cu răspunsuri la întrebări existenÈ›iale care vă macină creativatea, dar cu siguranță o să aveÈ›i câteva “A-HA moments” care o să vă ajute să navigaÈ›i prin viață un pic diferit.

Dar azi, vreau să vă arăt înregistrarea unui TED Talk susÈ›inut de Ovidiu Damian, un om căruia îi mulÈ›umesc pentru că a fost lângă mine în ultimii zece ani, un om care a avut încredere în mine, care m-a ajutat enorm È™i care m-a lăsat să îl ajut când avea nevoie. Un TED Talk despre viață, despre muncă, despre vulnerabilitate, despre prieteni, provocări, damigene, maÈ™ini de spălat È™i cum ar zice englezii “last but not least” un TED Talk despre auto-cunoaÈ™tere.

Enjoy!

Mulțumesc Ovidiu!

4 thoughts on “Ovidiu Damian È™i Linia VieÈ›ii

  1. M-am regasit in partea discursului despre prietenie. Trebuie sa fi atent la ce spune Ovidiu, altfel risti sa pierzi lucruri interesante.

Comments are closed.