Vama Veche here I come / si un VW Golf furat

August, vacanta, concedii, figuri, toata lumea pleaca undeva sa se relaxeze cateva zile, si domnu’ Dembrovszky s-a trezit sa imi ridice mingea la fileu sa imi spuna ca merge maine seara (adica vineri seara) la mare, asa ca mi-am luat si eu cateva zile libere, si de sambata dimineata pana luni o sa fiu in Vama Veche. Deci da, e un eveniment, imi iau un “mini-concediu“.

Daca sunteti prin zona, dati un semn sa ne intalnim la o ciorba si un pahar de vorba.

Nu o sa mai postez prea mult pe aici, asa ca nu va impacientati, si promit ca va aduc poze…

In alta ordine de idei, masina unei prietene din Brasov a fost furata, asa ca daca va plimbati pe strada, mergeti la servici sau va intoarceti dimineata acasa de la ceva chef, si vedeti un Volkswagen Golf 5 TDI cu numere rosii:  BV060782 dati un telefon la 0748610021 Se ofera recompensa de 500 EURO, si recunostinta vesnica! Incercati sa tineti minte numarul, ca nu se stie niciodata: BV 060782.

Mai jos, sunt niste poze cu masinuta:

7 thoughts on “Vama Veche here I come / si un VW Golf furat

  1. Salut Marius :D,

    Mersi mult de anunt sper sa iti bati recordurile de vizite pe site, dar mai sper ca poate o sa fie cineva care da de masinutza.

    Bafta multa,
    Mersi inca o data,
    sebi

  2. nasol. si io care credeam ca doar eu pot sa fiu “norocosul” caruia i se fura biciclete de la et.8 legate de balustrada… shitty times…

  3. sa papi o supa de cartofi cu afumatura la Shoni. Recomandare calduroasa, e geniala! si neaparat sa dansezi beat pe nisip la Ovidiu ;)

    Have fun, dragule! :*

Comments are closed.