Nu sunt chiar complet misogin…

Tot am dat din gura in ultima vreme cu chestii serioase, si parca am uitat sa ma mai si distrez un pic pe blog… 

Anyway, mai jos aveti un filmulet EXTREM de funny, care promit ca va va smulge o gramada de zambete. Titlul articolului vie de la faptul ca stiu ca nu toate femeile sunt incompetente la volan, exista si femei care conduc, si o fac chiar bine, but it’s still funny… 

Deci nu sunt complet misogin… have a laugh! 

[via blu_]

You gotta love the ending though… 😉

124 thoughts on “Nu sunt chiar complet misogin…

  1. Pingback: Noi la volan « Geea.

  2. Haideti sa punem un barbat la gatit, la cusut sau la orice altceva legat de casa…sa vedem cat de bine se pricepe…

    • @Gabi: aici te contrazic un pic… tatal meu gateste char foarte bine, Sergiu, un prieten foarte bun gateste genial, chiar il umim bucatarul nostru, Ovidiu gateste din nou genial, si lista poate sa continue…

  3. Am ras cu lacrimi… majoritatea femeilor conduc ciudat.. nu toate.. majoritatea. Au fost cazuri in care era sa mor din cauza asta dar .. c’est la vie.

  4. Tare dom’le cu duduile la volan :) Cred ca ar trebuie sa le lasam sa conduca decat noaptea… 3 minute o parcare noaptea nu ar mai fi nici o pb… :))

  5. Super tare! Am ras cu gura pana la urechi… Cel mai tare ma amuza cand reusesc intr-un tarziu sa iasa din masina “avariata” si se uita de jur imprejurul ei de parca stau sa zica ceva de genu` “…nu are mare lucru…” sau “…parca ar mai fi ceva de adaugat la aceasta tinuta, ar mai merge ceva…” sau … intr-un final ceva de genu` “…nu stiu ce nu a mers ca eu nu am vrut…”! Foarte tare!

  6. Marius ai reusit sa atragi vad ca o gramada de vizitatori si ai chiar lansat o polemica (era clar de la inceput ca asta se va intampla). Ca sa temperam putin spiritele dau un exemple simple si oarecum obiective fara dori sa sustin neaparat care dintre noi este mai bun, talentat, s.a.m.d. la volan si fiecare sa judece. Astfel cautand dupa niste cuvinte cheie (men, women + car, wheel, funny) in orice motor de cautare de pe net e suficient sa comparam rezultatele ca sa vedem cine face cele mai multe gafe, sau ma intreb de asemenea de ce nu avem la Formula 1, Raliu, Kart, MotoGP, sau alte competitii profesioniste mai multe femei, sau macar tot atatea femei cati barbati ca piloti, dar cea mai buna metoda de comparatie este pe strada, in masina, in viata de zi cu zi. Fiecare stie in sinea lui care este adevarul despre subiectul barbat vs. femeie. Haideti sa nu ne amagim fetelor, fiecare cu mamaliga lui. Diferentele ca aceasta asta da gust, fratilor si surorilor, farmecului fiecaruia dintre noi. Ne distram unii de altii si cred ca asta-i tot ce conteaza.

  7. A fost demonstrat de nus’ care oameni de stiinta (am vazut pe discovery) ca la majoritatea femeilor partea din creier care se ocupa de toate aceste calcule la parcari, scoaterea din viteza cand trebuie si multe alte manevre la volan, e de cele mai multe ori slab accesata. Oricum am vazut si femei care conduc foarte bine dar raman la ideea ca femeile nu au ce cauta la volan

  8. sooper filmuletu’…..anyway,sunt filmulete cu femei care conduc prost,pt. ca nu face nimeni filmulete cu barbati care conduc prost.Oricum e o aiureala chestia asta cu B vs F….exista femei macaragiu,femei sudor si multe alte meserii “rezervate” barbatilor,pe care le practica f bine femeile……..sa fiti iubiti

  9. Eu cred ca problema se pune altfel. Cei care au obtinut carnetul de conducere dupa 1990 in marea lor majoritate (am spus marea majoritate, nu in totalitate) sunt o catastrofa indifirent daca sunt barbati s-au femei. De ce? Pentru ca acum examenele de conducere cit si cei care obtin carnete de conducere se fac pe banda rulanta. Cum sa stie cei in cauza (cele) sa faca o parcare daca nu se mai face poligonul? O sa va dau un exemplu iar concluzia o sa o trageti singuri chiar daca la unii nu o sa le convina ceea ce o sa spun dar este cruda realitate. Cind m-am prezentat la examenul de la poligon eram 42 de candidati (am dat cu celbrul colonel Albu) si au luat numai 7; cei 7 ne-am prezentat la traseu si in final am luat carnet numai 3. Asta se intimpla in 1981. Cam asta ar fi raportul si in ziua de azi. Acum iau carnet 150% din cei care se prezintata s-au nu la examen.

  10. aia de la benzinarie e criminala….mor de ras :)))):))))) misto filmuletz…..femeile nu sunt proaste la volan sau doar un pic cam prost la capitolul orientare (nu toate)…..soferi buni si prosti nu exista. nu am auzit ca existe un sofer ideal…fiecare are stilul lui de a conduce o masina….si sofatul nu se invatza doar din scoala de soferi(15 sedintze) trebuie practicat cu prudentza…stiu din propria experientza…..felicitari inca o data =d>

  11. Very funny…Stiu ca femeile sunt o CATASTROFA-nu toate-la volan.Insa nu trebuie sa uitam ca sunt si barbati care conduc prost.A le numi”proaste”,e fortat,chiar rautacios.N-or fi exceland ele la condus,dar pot fi foarte bune profesioniste in oricare alt domeniu.

  12. Am remacat aci doua tipuri de comentarii, de la specia “mitza pe doua picioare”. Unul – de la subspecia care se “ataca” la orice fel de observatie am face, chiar daca sint motive intemeiate pentru acea observatie… Membrele acestei subspecii n-ar recunoaste ca gresesc, nici daca din cauza lor ar dispare orice forma de viata de pe planeta.
    Al doilea tip de comentariu, este de la subspecia (foarte slab reprezentata numeric) care a aflat ca a gindi, a recunoaste gresala si a dori sa se corecteze este benefic pentru toti.
    Tipul 1:
    Gabi
    January 29th, 2009 at 1:20 pm
    Haideti sa punem un barbat la gatit, la cusut sau la orice altceva legat de casa…sa vedem cat de bine se pricepe…

    Sigina Pop
    January 26th, 2009 at 5:59 pm
    Vă daţi seama că filmuleţul este făcut dinadins doar cu femei, sunt convinsă că există o grămadă de bărbaţi care şofează îngrozitor (doar eu am prins vreo 4 taximetrişti în maşina cărora mă rugam să ajung întreagă/să nu zbor prin parbriz cu tot cu scaun până la destinaţie). Dar femeile sunt mai deştepte, îşi ocupă timpul cu altceva, nu cu filmatul şoferilor proşti…(în mod sigur, nu le-ar ajunge tot youtube-ul :D). În concluzie, râde ciob de oală spartă…E o chestiune de exerciţiu şi de talent, în cazul ambelor sexe.

    Tipul 2:
    menialy
    January 23rd, 2009 at 5:11 pm
    :))) de acum am dovada filmata ca femeile sunt groznice la sofat. Si inainte sa sara altii pe mine – sunt femeie, am carnet si conduc prost – dar nu sunt dispusa sa fiu feminista pentru acel procent infim care stiu ca sofeze cum trebuie(oare de ce imi vine in cap doar expresia “ca un barbat”? )

    Lory
    January 28th, 2009 at 10:55 pm
    chiar e tare filmuletul…..sunt femeie si recunosc unele sunt chiar batute in cap cand vine vorba de sofat…….din 100 de femei cu permis cred ca 99 sunt varza……asa ca ce sa mai filmuletul zice multe:)

    @Gabi: Clipul se refera la sofat, nu la gatit, cusut etc… A-propos de asta, cei mai buni bucatari din lume sint barbati. Incearca sa bati un cui, sa vezi cum se uita cuiul la tine, sau inceraca sa repari un robinet… Mai vrei exemple?
    @Sigina: Da, bineinteles ca voi sinteti cele mai… si mai… si … vai de cei ce au de a face cu unele asa… Ceea ce nu vreti sa pricepeti (pentru ca aveti o mindrie sora geamana cu prostia) este ca procentul de femei proaste (la volan, sau in alte chestiuni – mai ales legate de indeminare, tehnica etc.) este muuuult mai mare decit cel al barbatilor cu aceste deficiente. Ai gasit ce exemplu sa dai – taximetristii…. Pai majoritatea lor si-au luat permis si licenta de la librarie!
    “…femeile sunt mai deÅŸtepte, îşi ocupă timpul cu altceva, nu cu filmatul ÅŸoferilor proÅŸti…”. Sigur, de destepte ce sinteti (cele din subspecia ta) va ocupati timpul cu ultimele maclavaisuri de dat pe ochi, ultimeme birfe, cum sa va mai ascundeti defectele si complexele (fara sa reusiti cu adevarat), cum sa va vada mai repede “ala” cu bani etc. Sau va filmati chiar pe voi, maimutarindu-va in fata oglinzii… Halal desteptaciune!
    Ceea ce n-ai inteles tu, este ca filmuletul asta reprezinta o mica farima in oceanul de exemple cu soferi prosti (ei sau ele). Si ce te faci daca a fost facut de o femeie? I-ai da in cap, pentru ca “submineaza” “imaginea perfectiunii”, asa-i?

    Daca mai vreti, iata un clip (de data asta regizat), care arata clar prostia fara margini si incapatinarea de catir, ce zace in foarte multe femei:
    http://www.youtube.com/watch?v=wFx4Ff3aNFc&feature=related

    Si inca unul neregizat:
    http://www.youtube.com/watch?v=zjZg3YdLNOU

    P.S.: Pina la urma era important sa ne descretim fruntile, nu sa ne dam in cap, dar unii oameni sint lipsiti si de umor…

  13. Intradevar, amuzant ce pot face unii la volan, numai ca majoritatea celor din aceasta categorie de neindemanatici .. nu sunt cei care provoaca accidente mortale… ei sunt doar neindemanatici si totodata amuzanti .. enervanti ..depinde de cat de tare te grabesti . Problema este psihica in tara asta toti vor sa conduca bine .. sau sa se zica despre ei ca fac asta bine, numai ca inconstienta primeaza … trist… cat despre cei care nu stiu sa parcheze ar trebui sa invete sa o faca… ca nu-i asa mare poveste.

  14. ei bine..baieti, va dau dreptate si eu….
    conduc masina si…ma gandesc la de toate, la copii, la sot, la mama, la sora, la colega de la serviciu, la sefa mea, la ce mai gatesc diseara, ..si conduc masina in drum spre casa, sau spre supermarket, si…ce sa mai, nu ne relaxam ca voi barbatzii…totusi…daca nu ati fi atatia barbati in trafic , nu ar fi parcarile asa de pline,aveti noroc ca in general, noi femeile avem alte preocupari decat…CONDUSUL!!!
    asa ca va rog, fi-ti in continuare ATENTI cu noi…

  15. salut!de ce incercati sa atintiti pustile mereu asupra voastra si nu vedeti ceea ce este constructiv si sa incercati sa nu mai vinati doar esecurile :caci ceea ce semanati ,aceea veti secera”…incercati sa va perfectionati sa invatati din errorile altora si astfel sa ajungeti sa va iubiti,nuva lasati dusi in eroare caci distrugatorul,cel care omoara,cel care vrea dezbinare intre cele dou sexe este doar diavolul care stie ca mai are putin timp si cauta sa inghita pe fiecare suflet….ginditi-va mult la ceea ce vorbiti caci aceea spune ce fel de “pom”sunteti……iubiti-va mult

  16. misto montaju, dar si realist … sofatul e o arta … femeile in procent de 90% nu detin aceasta indemanare .. nu sunt compatibile soferiei, pricepandu’se mai bine sa cicaleasca barbatul sau facand fitze … etc. .. dar sa nu uitam ca si printre barbati exista un procent … in concluzie : daca nu te descurci …. mai bine renunti!

  17. Pingback: Nu sunt chiar complet misogin… | 777 magic-mister si magie-talmacirea semnificatia viselor-happy new year

  18. cu sau fara filmuletzu asta care e destul de reprezentativ … eu unul chiar sunt misogin, chiar daca nu unu dus la extrem! si motive am destule .. ma cauta ele pe mine nu vice-versa!

  19. intr-un filmulet de genul asta, vezi o femeie iesind de la volan, spui:”da, bai e femeie” …cand vezi ca coboara un barbat, spui:”ba, da prost e asta!!!!”…pentru toate femeile care au comentat, amuzate de aceste imagini: un OM poate fi vazut ca femeie sau barbat, o PERSONA poate fi considerata proasta sau nu…absolut toate comentariile sunt discriminatorii…fetelor, e cazul pentru o introspectie!

  20. Ideea de baza e ca barbatii au o afinitate, o inclinatie pentru tehnologie deci automat si pentru masini.Una e cand te intereseaza cum functioneaza masina pe care o conduci si incepi sa o tratezi ca pe un membru al familiei(verifici uleiul,asculti fiecare sunet pe care-l scoate si ti se pare ceva neinregula cu el etc.) si alta e sa nu ai nici un interes pentru masina respectiva(eventual de culoare si aspect estetic) si o consideri doar un obiect de care te folosesti spre a-ti atinge diverse scopuri:sa iei copilu’ de la gradinita,sa faci cumparaturi etc.
    Cum probabil v-ati prins in ultimul caz sunt femeile.
    E doar o diferenta de scop si de preocupari.
    Asta face diferenta dintre barbati si femei.
    De aia ne completam reciproc.Daca am fi la fel am putea trai singuri,nu?

  21. Mai rau este cand iau si initiativa dupa ce o comit si fac si gura mare (cum e si cazul meu :-) sper insa sa nu ajung ca tanti asta de mai jos

  22. In final nu conteaza daca esti femeie sau barbat…toti suntem prosti in felul nostru,in diferite domenii.E drept intradevar ca sunt foarte multe femei care chiar nu stiu sa conduca dar asta nu inseamna ca trebuie generalizat;sunt la fel de multi si barbatii care nu stiu sa conduca,in special copiii de bani gata carora le`a luat tati mai stiu eu ce bolid cu sute de cai putere si se cred zei dar ajung in garduri,stalpi si parapeti;nu`i bai ca se duc dar..iau si oamnei nevinovati cu ei.Eu personal am carnet de 4ani si am vazut destul de multe,pe linie dreapta toti sunt smecheri,asi in soferie dar cand vine vorba sa tii masina pe curba,sa stii sa schimbi vitezele in avantajul tau…prea putini sunt cei care sunt capabili.Eu ce ar fi trebuit sa fac cand mi`a lovit unu masina?pe motiv ca nu m`a vazut,cu toate ca avea un semn cat casa de “cedeaza trecerea”?si nu,nu aveam cum sa il evit daca la asta va ganditi,m`a lovit exact in mijloc.asta e doar una din multele faze..e cea mai recenta si d`asta am postat`o.

  23. amuzant,din fericire au fost doar greseli in urma carora nimeni nu a patit nimic,ceea ce e realmente tragic ,e ca din urma unor greseli se poate muri,si atunci statistica impartirii pe sexe nu cred ca ar consola pe nimeni.Astfel ca,oricine ar fi la volan si ar indoi doar o amarata de tabla eu personal l-as considera un invingator,fie el si-o creatura blonda cu IQ-ul cat numarul la pantofi;nu am venit aici sa desfiintez mitul “femeii la volan”ci doar sa zambesc,si daca prezint incredere, credeti-ma ,ca nici nu am realizat ce sex aveau conducatorii implicati in acest dragut filmulet.Astfel ca,le decernez medalia ‘soferii penibili ai anului”care este preferata medaliei acordata postmortem”celor mai teribili soferi”

  24. faza tare e ca dobitoci satau cu picioru pe aceleratie la bariera si cand trebui sa se intinda sa introduca cartela si at ia si picioru de pe ambreiaj si se intampla…..buf

  25. ar trebui sa propunem la astia de la discovery sa ia random 10 femei si 10 barbati cu permis si sa vedem ce iasa !

  26. Unele sunt regizate dar este amuzant. Trebuie apreciat ca femeile care nu sunt sigure de ele recunosc acest lucru. Parcarea laterala este dificila pentru femei care nu conduc prea mult si nu au timp sa invete. Unele fac si intentionat ca sa nu aiba bataie de cap. Ii lasa pe barbati sa braveze.

  27. Si cum poti tu sa demonstrezi ca in toate acele scene se afla femei la volan? in afara de cateva cadre, in care este evident cine e soferul, in mjoritatea, nu poti sa iti dai seama; deci, esti misogin…..after all

  28. ce face o femeie cu o masina in 30 de min , face un barbat in 5 min,
    anyway, DA fmile conduc prost , nu toate ( ca nu-s misogin) doar 98,9 din ele sunt dezatre waiting to happen
    de ex. prietena mea, dupa ce a luat carnetu, a mai durat 3 luni de condus zilnic ( cu mine in dreapta) pana am zis ” Ok acum te descurci in trafic, dar sa nu iti iei lumea in cap”

  29. e drept ca nu suntem asa de talentate ca voi…si?!
    am de 20 de ani permisul de conducere si nici un punct la flensburg. tare as dori sa nu mai fiu lasata sa conduc, ca sa ma mai odihnesc si eu putin…sa nu mai fac cumparaturi, sa nu mai fiu taximetrist pentru copii ,sa beau si eu un vin bun la o petrecere, s.a.m.d.
    iar barbatii care sunt prinsi tot timpul de acelasi radar fix, arhicunoscut, pe strada cea mai umblata…ala e cretinism! pacat de banii aruncati. o femeie ar sti mult mai bine sa-i investeasca decat sa imbogateasca politia rutiera.
    oricum, m-am distrat copios.

  30. Bai frate filmuletzul e mortal…fazele sunt taiate sa para si mai greu pt femei dar sunt total de acord cu fazele de acolo. eu de exemplu i-am parcat la una masina in clasa a 10-a iti dai seama ca pe vremea aia nu aveam permis si ea era domnisoara profesoara si habar nu avea de condus inafara de frana si acceleratie.
    Asa un mesaj pt femei…nu va ofticati degeaba ca e adevarat filmul 98% sunt si barbati la fel de praf dar aia sunt exceptii asa cum sunt la femei exceptii care conduc bine.

  31. Apropo de doamna gabriela de mai sus…pe barbat daca il prinde radarul de mai multe ori insemana ca ii place sa goneasca masina nu inseamna ca nu stie conduce…asta asa ca sa ii mai taiem din elan.Si banii oricum ii investiti voi mai rau decat daca ii dam la politia romana,daca nu va place mersul la cumapraturi cu masina mergeti pe jos cum fac multe alte doamne sau cu transportul in comun si o sa va odihniti cat vreti….
    am fost misogin si eu si nu imi pare rau
    cu cate drepturi primesc femeile cu atatea mai multe responsabilitati primim noi

  32. Super filmul ! razi si te minunezi … da, este adevarat, femeile au alte inclinatii. Dar cand tu, ca barbat, dai peste o blonda, care iti da lectii la sofat, mecanica auto si e pasionata de masini si motoare, ce mai spui ? Rari sunt cei care recunosc asta si discuta mai departe fara probleme … Primul gand, in cazul in care tipa iti da clasa in domeniu, care este ? Ca i-ar sta mai bine in bucatarie sau cu copiii, decat sa discute despre masini, domeniu considerat exclusiv barbatilor, nu ? Iar cand mi s-a spus, de catre un mecanic (care vroia sa-mi incarce nota la revizie), cu mirare “tu chiar intelegi despre ce vorbesc ?” am realizat barbatii pornesc din start de la premiza ca daca esti femeie si blonda, nu ai ce vauta la volan. Anyway, partea buna este ca rad mult pe tema asta. Daca nu ai inclinatie si nu iti place sa sofezi, nu ai ce cauta la volan. Si e valabil im ambele cazuri …

  33. Eu sunt misogina si sunt FEMEIE da…. mama ! sunt unele care NU au ce cauta pe strada . Tu draga “femeie” daca nu te pricepi la sofat mai sunt si alte alternative de ex : tramvaiul ,metroul, bicicleta (faci si sport), trotineta :)
    etc. si tin cu barbatii.

Comments are closed.