Stargate Universe! SG°U

sgu_logoȘi a început!

Ieri a fost primul episod din StarGate Universe, pe minunatul SyFy Channel [Fostul SciFi] Abia ce l-am văzut, și pare chiar interesant. O să ruleze în fiecare vineri, deci se poate “privi” sâmbăta, frumos, înainte de siestă.

Apar câteva diferențe de la standardul impus de SG-1 și Atlantis, cu echipă nouă (cam mare în prima fază, zic eu), oameni noi și restul pachetului de beneficii care vine cu un serial nou și mult așteptat. Intrigi sunt peste tot, și câteva chestii numa bune de iubit 😉

O’Neill (MacGyver) apare în episodul pilot, împreună cu Sam Carter și Daniel Jackson, dar rolurile sunt destul de nesemnificative, și sunt folosiți doar ca o mică legătură între seriile vechi și cea de acum. Ca în fiecare serial de genul ăsta, unul sau două personaje nesemnificative “mor” ca să ridice puțin miza jocului, dar de data asa a fost un pic diferit. O să vedeți când vă uitați, sunt sigur. Trebuie să existe și un geek evident, se pare totuși că sunt doi de data asta! Yay! More fun!

Chevron 9 LOCKED!

P.S.: O’Neill s-a îngrășat ca un porcușor, a durat un pic până l-am recunoscut dar distracția a fost maximă. (Image here)

sgu_team

5 thoughts on “Stargate Universe! SG°U

  1. Am vazut episodul. A fost unul dublu daca nu ma insel. La inceput am fost un pic dezamagit deoarece fluiditatea actiunii filmului nu se compara deloc cu cea din stargate sg-1 sau atlantis.

    Spre sfarsit insa a inceput sa-mi placa tare.

    • De obicei inceputul de serie (si uneori chiar si de sezon) este dublu.

      Inca nu pot sa spun ca imi place tare, dar se apropie de adevar… sa vedem cum o sa evolueze… Vad o gramada de intrigi pe acolo ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.