Bloggerii Construiesc la Habitat Cluj

Am primit zilele trecute o invitatie sa particip la evenimentul anual “Bloggerii Contruiesc la Habitat Cluj” si bineinteles am acceptat sa dau o mana de ajutor! Asa ca azi, sambata 24 septembrie, ne intalnim o mana de bloggeri si mergem pe santier la Apahida unde vom pune umarul la traba pentru proiectul “Bilet HABITAT pentru acasa” al carui beneficiar este familia Moldovan. Este al 8-lea an consecutiv in care Habitat for Humanity Cluj organizeaza acest eveniment unic de PR si de implicare a actorilor media in actiunile unui ONG.

Daca in 2010, bloggerii au construit impreuna cu jurnalistii, anul acesta evenimentul este dedicat exclusiv bloggerilor, astfel, vom construi azi impreuna cu echipa HFH Cluj si familia Moldovan. Bloggerii despre care stiu eu ca vor participa sunt: KooKool, Andrei Aronet, Teodora Sevastru si Gabriel Aldea, iar lista, o voi completa dupa eveniment cand o sa revin cu detalii si poze.

Later Edit: A fost o experienta geniala, si o sa o mai repet! Au mai participat: Bogdan Besliu, Mirona Pascu si Oana Olaru-Zainescu. Urmeaza un articol cu poze de la evenimentul de azi si mai multe detalii despre proiectele Habitat For Humanity Cluj.

3 thoughts on “Bloggerii Construiesc la Habitat Cluj

  1. Aud din ce in ce de mai multe evenimente social benefice in care sunt implicati blogerii, asta este unul dintre efectele pozitive aduse de bloguri care ajuta sa creasca nivelul de implicare a oamenilor in societate. Ar fi interesant de facut o astfel de actiune si cu elevii de prin licee, sa existe firme care sa doneze materiale si oamenii de bine sa se implice in constructie

  2. Pingback: Bloggerii clujeni contruiesc « MoniManu's Blog

Comments are closed.