S-a gasit un pisoias!

Suntem în febra cautărilor!

Motivul: S-a găsit un pisoi mic, mic cu gura maare și ușor isteric. Dar asta doar pentru că e puțin speriat. E tigrat, are boticul și pernuțele negre și încape în buzunarul de la camașă (unde stă liniștit). În afară de buzunar, îi mai place laptele si pateul Mandy de porc. Aptitudini: tehnoredactare și cablaje. Orice fel de cabluri: ethernet, coaxial, fibră optică etc. Probabil fetiță, dar la 1 lună nici măcar veterinarul nu știe ce e.

Dacă v-ați gândit vreodată sau în ultima vreme să adoptați un suflețel pe lângă voi, acum e momentul! Știți cum să mă contactați, așa că aștept să înceapă să curgă commenturile si să sune telefoanele!

pisi1pisi2pisi3

Later Edit: Amicul nostru și-a găsit o casă!

14 thoughts on “S-a gasit un pisoias!

  1. why don’t U keep it?
    It’s cute….
    Si ar putea fi o jucarie interesanta pentru Ali…

    Asa l-as lua da cine are grija de el cand eu nu-s?

    Vio

  2. il iau eu la schimbi.. imi dai tu mototolu ala si iti dau eu motanul meu cretin.. manca mult, ii retardat si blond.. o sa iti placa.. ah… si da trezirea la 6 dim.. ii mai bun decat o alarma

  3. La mine e acum, dar in camin nu pot sa-l tin. Pisoii mici dorm cam 16 ore din 24. Cu mancare, apa si jucarii sta linistit in timpul zilei.

  4. Pisorii mici nu dorm 16 ore din 24. eventual dorm ziua cat esti la servici. seara adorm pe la 2 si se trezesc la 6 dimineata :-)

  5. Hmmm seamana cu Gheorghita al meu.. Chiar foarte tare.. cine stie ce pe unde a umblat.. :-?

  6. Iti recomand sa il pasterzi tu draga Pinky! :-) Ai putea sa il numesti Pinky! Sau Bwain! :-D Si poti sa ii gasesti si o surioara! :-D In felul asta nu o sa se plictiseasca niciodata! :-)
    Ah! Poti sa le numesti Pinky and the Bwain! :-D
    Nu simteai ca parca iti lipsea ceva in viata pana acum? :-)

  7. Update:

    Ionel/Ionela doarme mult. Daca nu l-as fi vazut jucandu-se, as fi zis ca e anesteziat. Deocamdata jucariile preferate sunt cureaua de la geanta de laptop si o punga cu reclama la sucul Tedi. Sireturile nu ne atrag so far.
    Acum doarme cu burta in sus la mine in brate, dupa o sedinta de spalat labute si mana mea.

  8. Nu stiu pe nimeni , dar folosesc pozele sa-l amenint pe Spot ca-l schimb daca nu-i cuminte si-mi iau pisoi nou. Mai incerc
    .Daca vrei jucarii , ring. Renuntam la oricare, mai putin la gasca roz.

  9. Pingback: Pisoiul si-a gasit o casa | .marius rANTing away

Comments are closed.