TEDxEROILOR – Challenging Minds

challenging_MindsWeekend-ul acesta am avut deosebita plăcere, și onoare să particip la a 5-a ediție a evenimentului TEDxEroilor. Cuvantul de ordine când vorbim despre eveniment nu poate să fie altul decât “GE-NI-AL”. Îmi aduc aminte acum cu drag de prima ediție, și uitându-mă la cât de mult a crescut și s-a dezvoltat ca eveniment, ca organizare, ca și feeling complet în jurul ideii de TEDx, indepently organized event, nu pot decât să mă înclin, și să arunc cu un mare mare KUDOS! spre minunații organizatori.

Speakerii au fost unul și unul, s-a discutat despre emoții, voluntariat, bizoni, viață, orgoliu, mașini de spălat, damigene, scafandrii, și alte câte și mai câte… abia aștept să apară materialele filmate montate și numai bune de văzut dacă nu ați reușit să ajungeți.

Dacă nu v-ați prins din postările precedente, sunt un mare fan al conferințelor TEDși le mănânc pe pâine cu riscul de a mă îngrășa de la atâta pâine… Dacă nu ați avut ocazia să participați la unul încă, faceți-o cât mai repede. Nu o să fiți dezamăgiți!

Îi puteți găsi la http://www.tedxeroilor.com sau pe pagina lor de Facebook unde au instalat si o serie de poze de sâmbătă. Filmările urmează în curând!

 

 

 

1 thought on “TEDxEROILOR – Challenging Minds

  1. Pingback: Ovidiu Damian și Linia Vieții | .marius perijoc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.