DevTalks Cluj-Napoca – Concurs cu 4 invitatii

devtalks1Salutare natiune!

Am pentru voi 4 invitatii la conferinta DevTalks, din Cluj. Cum timpul e scurt, vom merge pe principiul primul venit, primul servit, asa ca primii patru dintre voi care comenteaza la acest articol, cu  o adresa de mail valida, si textul “vreau o invitatie” vor fi declarati castigatori, si ii voi contacta sa isi ridice invitatiile.

Aflat la cea de-a 2-a ediție în Cluj-Napoca, evenimentul DevTalks va reuni peste 600 de specialiști IT, Software Developeri, Web Developeri, Team Leaderi, Software Engineering, IT Consultants sau Freelanceri. Cei prezenți vor avea parte de oportunități de învățare, networking și posibilitatea de a se pune la curent cu cele mai noi trenduri tehnologice, respectiv recomandări de bune practici.

Evenimentul va avea loc în Cluj-Napoca, miercuri, 11 Mai 2016, la Liberty Technology Park, iar în cadrul evenimentului din acest an vor urca pe scenă peste 40 de speakeri din România şi ţări precum SUA, Germania, Olanda şi Anglia. Într-un domeniu predominat de bărbaţi, este important să fie evidenţiată diversitatea de gen şi impactul în business, iar tendinţa actuală de estompare a diferenţelor de gen este reflectată şi în cadrul ediţiei din acest an prin numărul în creştere al femeilor care vor fi prezente la eveniment în calitate de speaker. 15% dintre speakeri sunt femei.

devtalks2

Pentru mai multe detalii, site-ul lor este: http://www.devtalks.ro/cluj/

10 thoughts on “DevTalks Cluj-Napoca – Concurs cu 4 invitatii

    • Buna Oana, si felicitari pentru a doua invitatie!

      O sa te contactez via email ca sa intri in posesia ei.

    • Buna Dorin, si felicitari pentru cea de-a treia invitatie!

      O sa te contactez via email, ca sa intri in posesia ei!

    • Buna Bogdan, ksi felicitari pentru cea de-a patra invitatie (si ultima)

      O sa te contactez via email pentru a intra in posesia ei.

Comments are closed.