Cu folk inainte!

Am ajuns joi in Irish Music Pub, la un minunat concert folk sustinut de Ioan Onisor, Ionut Mangu  si prietenii lor si am ramas PAF!

De ceva vreme incoace fac tot posibilul sa ajung la concertele lor de prin Cluj, unu la mana pentru ca mi-s dragi oamenii astia, si doi la mana pentru ca imi place cum presteaza si sa ii ascult. Concertul l-au deschis Roxana Zapartan si Claudia Ciobanu, cu cate doua piese fiecare, apoi Onisor – costumat atat de genial incat nu are sens sa incerc sa va povestesc, o sa las pozele sa vorbeasca cand or sa apara – a prezentat gasca vesela: Raluca Irimia si Neli Biris backing vocals+tzacanele/pacanele, Catalin la chitara electrica, Tudor la percutie, si last but not least Megaaaaaa Mangu!

Showul a fost exploziv, decorul tomnatec asigurat de Lia Bolte si Mihaela Bar, publicul stia toate piesele, lumea a cantat si daca nu ati fost acolo, poate sa va para rau la modul serios. Au cantat in prima auditie si o piesa noua, “Bla Bla” pe care o sa va las sa o ascultati dupa jump.

Ce vreau eu sa le spun lui Mangu si Onisor e ca si-au ridicat stacheta sus de tot, si de acum trebuie sa o tina cel putin acolo!

Later Edit: Am gasit si poze, aici.

PS: Costumatia din clip este din a doua parte a spectacolului.