[PROMO] License to hope

Am aflat ieri de un proiect caritabil interesant in desfasurare, pornit de FRCCF (FundaÈ›ia Română pentru Copii, Comunitate È™i Familie) si compania Cososys, numit “License to Hope!“. Cele doua entitati vor să ofere 50 laptopuri echipate corespunzător È™i educaÈ›ia necesara pentru folosirea lor corectă copiilor de la FRCCF. Copiii vin la fundaÈ›ie din medii vulnerabile È™i marginalizate pentru a găsi un cămin primitor È™i o orientare pozitivă.

Cu aceste 50 laptopuri, vor construi un centru de educație la fundație unde 150 copii peste 7 ani vor primi în fiecare an instruire și educație în așa fel încât aceștia vor fi capabili să învețe, să creeze, să relaționeze și să descopere o lume complet nouă de oportunități pentru viitorul lor.

Laptopurile vin din vânzarea “Secure it Easy”, o soluție software pentru companii mici și medii sau pentru utilizatori casnici pentru a reduce riscurile de furt sau scurgere de date. CoSoSys va dona 50% din vânzările Secure it Easy, deci cumpărând o licență până pe 15 iulie 2010, veți obține o soluție de calitate pentru securitatea datelor dvs. și veți contribui de asemenea la un viitor mai bun pentru copiii fundației. Fiecare licență cumpărată este o licență pentru speranță pentru copii de la FRCCF.

1 thought on “[PROMO] License to hope

  1. Foarte frumoasa initiativa! Au tot suportul meu! Sa speram ca putem face cat mai multe pentru acesti copii ce nu au avut aceleasi sanse in viata ca si noi.

Comments are closed.