O saptamana pentru cariera ta – BEST JobShop®

js08.jpgAveti mai jos prezentarea BEST a unuia dintre cele mai mari targuri de forta de munca din Transilvania pimavara aceasta.

O saptamana pentru cariera ta!

JobShop®2008 editia a XIV a – in fiecare zi ai ceva rezervat pentru tine!! ai doar de ales intre:

Luni si Marti -  31 martie si 1 aprilie
Traininguri: profita de o ocazie excelenta sa inveti cum sa te prezinti sau cum sa-ti organizezi timpul!

Marti, Miercuri si Joi – 1, 2, 3 aprilie:
Prezentari de companii: ai de ales intre Freescale Semiconductor, Microsoft, Infineon, Continental si Bechtel – Autostrada Transilvania!!!

Miercuri si Joi – 2, 3 aprilie:
Zilele de standuri:  Vino la Casa de Cultura a Studentilor cu CV-ul intre 10:00 si 17:00! Indiferent ca vrei un job, un loc pentru practica de vara, sau inca nu te-ai decis, te asteapta peste 40 de companii de succes! Ai doar de castigat: poate sa fie inceputul unei cariere frumoase, a unei experiente noi, sau un nou contact la care sa te gandesti pe viitor!

Te mai asteapta:

Miercuri – DANONE cu un studiu de caz
Joi – REHAU cu un training tehnic. Esti curios ce inseamna si ce ai sa faci acolo? Aplica pe site si ai sa vezi!

Echipa BEST e acolo sa te indrume si sa te ajute oricand, daca ai intrebari. Nu uita sa accesezi site-ul evenimentului: http://jobshop.bestcj.ro

Evenimentul se intampla de 14 ani la Cluj, anual, si este organizat si in alte 4 centre universitare din Romania: Bucuresti, Brasov, Iasi si Timisoara. Pentru datele de desfasurare intrati pe http://jobshop.ro si o sa aflati mai multe detalii.