Ofera 2% pentru cei care au nevoie.

ahs_200.jpgStiti ca in fiecare an puteti sa directionati 2% din banii de impozit datorati statului roman spre organizatii non-guvernamentale? Eh, daca nu stiati, banii astia nu trebuie sa mearga la stat, ci pot sa mearga la cineva care are cu adevarat nevoie de ei.

De ce?

Pentru ca exista copii cu dizabilitati care au nevoie de o scoala. Care au nevoie de terapie. Care au nevoie de ajutorul nostru.
Pentru ca dumneavoastra decideti cui sa alocati 2 procente din impozitul pe venit. Trebuie doar sa completati datele dumneavoastra pe formularul 230. Depuneti formularul la registratura organului fiscal de care apartineti. Faceti o copie pe care sa o pastrati. Termenul limita este data de 15 mai, a ficarui an.

Cui redirectionez banii?

Asociatia Hans Spalinger, organizatie apolitica si non-profit, are drept scop integrarea educationala, socio-economica si culturala a copiilor cu handicap mintal si/sau asociat. Pâna în prezent, asociatia a înfiintat un Centru de Zi, un Centru de consiliere si sprijin pentru parinti si copii si un Centrul de Pedagogie Curativa.
Punem la dispozitie resurse umane specializate, experienta si metoda de lucru, urmarind replicarea unui model care functioneaza înca din 1990, cu bune rezultate, în Hunedoara.

Puteti downloada formularul 230 de aici.

Pentru mai multe informatii despre Asociatia Hans Spalinger, intrati pe site-ul lor: http://www.ahs.ro. Daca vreti sa vedeti cum se lucreaza acolo, dati-mi un mail, sa stabilim ce si cum.

3 thoughts on “Ofera 2% pentru cei care au nevoie.

  1. da’ auzi, io mi-as lua motor. unu’ suparat. crezi ca daca-mi fac si io firma, imi directioneaza careva aia 2% catre contul meu lacom ?
    tu ti-ai dona banii de ciunga ?

  2. Cei 2% fac parte din impozitul pe care il platesti la stat.
    Banii aia oricum ii dai, doar ca poti sa decizi cui
    Daca iti faci firma, nu poti primi 2%. Trebuie sa ai un ONG…

  3. Pingback: .marius rANTing away » m-am intors

Comments are closed.