azi a inceput bine…

Era sa ma calce o masina… Pe trotuar…

Mergeam frumos pe strada si eu ca tot omu cu muzica in urechi, si aud un claxon. Inlemnesc o clipa, imi dau seama ca sunt pe trotuar, am masini in dreapta deci nu vine nimic de pe strada spre mine si merg mai departe. In secunda doi, un alt claxon mai aproape, era mai mai sa cad in… si ma intorc, doar ca sa vad un logan cu un sofer sictirit care ma claxona, pe TROTUAR… *@&*^@%$*&@%

3 thoughts on “azi a inceput bine…

 1. Traim in Romania si asta e o activitate foarte complexa.Ce sa faci mai Pery…
  Eu azi oprisem pe partea dreapta a strazii ca sa coboare o colega si sa cumpere ceva de la un magazin.Si din spate o duduie cu un Logan se chinuia, da’ rau ma nene sa treaca de mine. Nu ca strada era cu 2 benzi…Noooo!
  Si dupa ce trece, un domn gras, foarte gras, un obez imputit din dreapta ei care arata ca un gogoloi de untura de porc gras si imputit ( ca sa il citez pe Mircea Badea : ” Curgea ranza pe el de porc gras si imputit ce era” – http://youtube.com/watch?v=Gv5jW5IOho4),
  ridica degetul mijlociu si il flutura pe geam.
  Care e motivul pentru care nu ai voie sa opresti pe partea dreapta? Nici unul.
  Care sunt motivele pentru care in tara asta se nasc imbalsamati din astia. Multe motive…
  Mergem mai departe… :)

  Rares’s last blog post..La toti ne e greu…

 2. lolllllll stupid stupid people…..cateodata ma minunez de toate povestile astea….dar din pacate sunt si astfel de oameni:)

 3. Trotuarul era cu una sau doua benzi pe sens?
  ce sa-i faci.. dubash.. numai oameni cu logan`uri isi permit d`astea.. iti dai seama cat cost ao bara protectie fata la un Passat CC ? un Shelby ? sau un BMW ?

  yeap.. mult

Comments are closed.