8 thoughts on “The Job

 1. acum 6 luni as fi gandit ca e o ironie fina si anti-usa ff bine pusa la punct.
  acum ma gandesc: cand au filmat reportajul? :D

  sweet baby …

  imho, the usa had it coming for a long long time …

 2. Comentariul lui dolfyn imi aminteste de cativa studenti din camin ce zbierau si sareau in sus de bucurie in fata televizorului, la vederea turnurilor atacate in 11 septembrie 2001. Din pacate, dragul mosului, daca SUA o ia pe cocoasa, cam tot restul lumii o ia pe cocoasa, dupa cum urmeaza sa remarci in perioada urmatoare. Capitalismul extrem practicat aici inca nu si-a dat ultima suflare. Si nici n-o s-o faca, atata timp cat in om exista egoism. Sincabaudit.

  Filmul e excelent; nota 10.

 3. @Mihai
  sunt perfect de acord cu tine. Nu sar sus de bucurie ca America o “ia pe cocoasa”. De multa vreme America dpdv economic isi are manutzele bagate peste tot.
  Asa ca despre film si cei ce au facut filmul: EXCELENT!

  Despre faptul ca economia Americana trece printr-o perioada de haos si declin, e ceva firesc. Nu ma bucur, dar nici nu imi plang in pumni. Dpdv economic e ceva firesc. Ma asteptam la asa ceva, de aceea pensia privata nu mi-am “bagat`o” in AIG – american based company. Oricum, viitorul e sumbru.
  America va mai primi lovituri.
  Unii analisti sustin ca Obama si planurile sale sunt “farse”. Pentru ca vor mari datoria americana cu cca 45 mld. $ pe an. Eu cred ca sunt pro McCain si de aceea sunt cifrele umflate.
  Indiferent cine va iesi presedinte, zona din Orientul Mijlociu nu se calmeaza. Americanii au nevoie de razboi, de zone ocupate, de zone care sa genereze venituri de orice fel, ca sa scada datoria.
  Capitalismul si socialismul … hmm diferente subtile. Si din punctul meu de vedere diferente numai de cine tine si gestioneaza cursul banilor.
  iamsincingaboutit.
  :D

 4. Filmuletul nu stiu cit de vechi dar am dat peste el acum ceva vreme … oricum acum e super de actualitate :).

  Probabil ca si Caragiale … o sa fie super de actualitate si peste citiva ani.

  BESTIAL.

 5. @dolfyn: no, ma bucur.

  America o incercat, nu i-o iesit. O sa cada, o sa se ridice, o sa incerce iar. (Ca si pasarea Penix haha) Nu stiu ce se mai intampla prin Europa, sau cum sta Europa cu inovatiile economice, da’ in privinta imprumuturilor astea pe numele lor “subprime mortgage” auzii ca Europa s-a luat coada dupa SUA atunci cand sistemul mergea.

  Avaritia e in noi toti, da’ in America se vede mult mai bine, din cauza sistemului. Da, sistemul de aici e diferit de cel european; e capitalism mai cu dinti. Mai mult capitalism, mai putine servicii sociale. Teren mai accidentat, daca vrei. Graficul functiei mai slobod. :)

  Cand eram in Europa aveam si eu o oarecare urma de invidie; cred ca se ia din mediu (bad meme). Da’ odata venit aici lucrurile nu-mi mai par chiar la fel. Bineinteles ca nu am aterizat in zona rosie, ci o tara mai la nord de NYC. Aici e chiar fain, cu toate crizele si mai stiu io ce. America are partile ei urate si partile ei faine.

  No hai ca m-am lasat singur fara suflare si ma minunez de cat de frumusetea vorbelor mele. Va pup. Ma duc sa stationez pe langa cladirea UBS de peste drum, poate-poate-o trece vreun mexican pe-acolo care vrea sa-si jumuleasca gainile in stil Java. ;)

Comments are closed.