Unde e bricheta?

Anul trecut după vizită în Olanda, m-am făcut ÅŸi cu o pereche de pantaloni scurÅ£i fancy trendy miÅŸto, simpatici drăguÅ£i, care îmi plac la nebunie, de brand că tot se poartă ÅŸi mie tot mi se rupe (de brand bineînÅ£eles), deci într-un cuvânt miÅŸto. Că tot omu care se respectă, am ÅŸi eu un telefon, un portmoneu, un pachet de Å£igări, o brichetă, niÅŸte chei ÅŸi aÅŸa mai departe, chestiute care le cam port după mine când ies din peÅŸteră ÅŸi mă plimb pi’ ÅŸhientru. Ce mai mare supărare, era că nu aveam nici un pic de buzunar, ÅŸi cum nu sunt obiÅŸnuit să port un murse (Man pURSE), îndesam tot ce prindeam în rucsacul lui Carmen 2, laptopul meu, ÅŸi era nasol să îmi scot ba telefonul ba Å£igările, ba cheile.

Ieri am descoperit însă că pantalonii cei ÅŸmecheri au una bucată buzunar, chiar pe cusătură brâului, buzunar orizontal, cu arici, închis bine bine să nu îl vadă nimeni, micuÅ£ cât să Å£ină o brichetă. Evident, am băgat bricheta acolo, ÅŸi dup’aia nu am mai găsit-o 2 ore… Tot ceream foc în dreaptă ÅŸi în stânga. V-am mai zis eu că nu îs întreg cu capu’.

În altă ordine de idei, am fost aseară în Irish Music Pub, a fost concert Şuie Paparude, şi a fost mişto. Am nişte amintiri foarte mişto cu Şuie de pe la Buşteni, şi asta a sporit interesul. Nu am mai fost demult la un concert indoors, aşa că m-am bucurat de fiecare moment de stat în căldură înnabusitoare, fum de ţigară, şi oameni care aproape urlau mai tare că boxele. A fost genial.  Mersi Cico!

Weekendul vostru cum a început?

Azi mă duc să îl ajut pe Cătălin să se mute din apartament, la casă. O sa fie o zi miÅŸto 😉

9 thoughts on “Unde e bricheta?

  1. Bicheta ca bricheta … dar daca iti pierzi tigarile e mai nasol. Daca se muta la casa e misto …inseamna ca dupa munca muulta urmeaza si o iarba verde. :)

  2. @Istvan Suntem pe terasa, am mancat, fumam, si bem o bere dupa o zi de mutat… Gratarele si iarba verde, saptamanile viitoare ;-)

  3. Chestia cu bricheta mi se intampla si mie, dar eu sunt femeie, deci geanta mea e prin definitie un haos. De aia nu pot eu sa-i inteleg pe oamenii care-si cumpara brichete scumpe. Brichetele se pierd.
    Foarte misto a inceput weekendul meu si de fapt toata saptamana: am luat 3 examene la faculta (dintre care unu cu 9, azi :D) si in plus de luni sunt shofeara! :D

  4. cu placere, hani…..am stiut eu unde te duc. La inghesuiala, caldura maxima, bere fierbinte, brichete smechere care se ascund dupa ariciul din buzunare…..si toate astea pt atmosfera incendiara(la propriu si la figurat) de la concert

Comments are closed.