2 ore de voluntariat

De cate ori v-am spus ca am fost voluntar in diverse proiecte si organizatii inca de prin scoala generala? OK, de destule ori. Am ajutat, am lucrat, si am invatat enorm de multe de fiecare data, si cu fiecare ocazie. 

Iata, am aici o propunere pentru voi din partea RITTO –Romanian International Table Tennis Open for People With Disabilities: www.ritto.ro

Avem nevoie de voluntari in doua zile, pentru 2 ore sau mai mult! Cu cel putin doua ore puteti sa ajutati foarte mult comunitatea sportivilor cu dizabilitati!

“Asociatia Little People Romania” cauta voluntari pentru doua zile in cadrul ceului de-al treilea Open International de Tenis de Masa pentru Persoane cu Dizabilitati ce se va desfasura in perioada 21-23 mai la Sala Sporturilor “Horea Demian”! (RITTO –Romanian International Table Tennis Open for People With Disabilities; www.ritto.ro)

Avem nevoie de persoane care sa se angajeze ca voluntari pentru cel putin 2 ore in zilele de Vineri si/sau Sambata (22-23 mai – intre orele 8:00 -18:30) ca baieti/fete de mingi.

Deoarece majoritatea jucatorilor nu vor putea sa ridice singuri mingile cazute pe jos este necesar ca doua persoane abile sa fie in preajma mesei de tenis pentru a le ridica intr-un timp scurt, permitand buna desfasurare a meciurilor. Alte sarcini ce ar putea fi solicitate: indrumarea jucatorilor si a spectatorilor spre diferite locatii, transport sticle apa pentru jucatori, aranjare mese deplasate de la loc.

Adresa de contact: studritto@gmail. com

Voluntarii care s-au implicat pentru un interval de cel putin 2 ore in desfasurarea competitiei vor primi un certificat de validare pentru ajutorul oferit Asociatiei Little People.

Rugam persoanele interesate sa trimita un mail cu: Prenume si Nume, facultatea, si ziua (Vineri sau Sambata 22,23 mai)sau zilele (Vineri si Sambata) in care ar putea sa contribuie la desfasurarea competitiei RITTO. Persoanele vor fi programate pe cate un interval de doua ore (de exemplu: 8-10, 10-12 etc.).

Sarcinile nu sunt deloc dificile, iar voluntarii sunt ca niste perle – foarte pretiosi, dar greu de gasit! Prin urmare, vom fi foarte recunoscatori oricui poate sa se dedice mai mult decat un interval de 2 ore in zilele de 22, 23 mai!

Contact: studritto@gmail. com

In primele doua editii, RITTO a fost organizat si s-a desfasurat prin exelenta pe baza de voluntariat! Voluntari din liceele si facultatile din Cluj-Napoca au contribuit minunat la realizarea competitiei aducandu-i faima internationala – ei au fost votati ca cei mai organizati, cei mai saritori si mai serviabili voluntari din toate competitiile internationale ale jocurilor paralimpice de tenis de masa desfasurate pe intreg mapamondul (Comitetul International al Jocurilor Paralimpice de Tenis de Masa cu ocazia Intrunirii Generale Anuale din Slovenia).

Competitia RITTO asteapta anul acesta peste 117 jucatori internationali!

Va multumim foarte mult pentru implicare!

 

Oamenii astia faini au nevoie de ajutor, asa ca nu va sfiiti!

1 thought on “2 ore de voluntariat

  1. Prea tarziu am vazut articolul:( ca m-as fi bagat si eu : D.
    Ai reusit sa convingi pe cineva sa participe, s-a alaturat cineva?(e o curiozitate).

Comments are closed.