Filmul lunii

De multa vreme am observat o chestie ciudata: vad un film undeva, si apoi in saptamanile urmatoare se face cumva si o sa mai vad 2 – 3 filme cu cel putin unul dintre actorii principali. E weird, si daca stati sa va ganditi un pic, cred ca o sa vedeti si voi patternul asta. Mi s-a intamplat cu Bruce Willis, Robin Williams, Wesley Snipes,  Denzel Washington, Nicholas Cage etc etc etc si astazi mi s-a confirmat pentru a nu stiu cata oara cu Gerard Butler. L-am vazut recent in “The Ugly Truth“, in “Gamer” si astazi in “Law Abiding Citizen“.

Ceea ce ne duce la subiectul postului:

Law Abiding Citizen

lawabidingcitizenmovieposter M-a tot batut Catalin la cap sa il vedem, sa il vedem, ca e bun, si e misto si din alea, si pana la urma am stat astazi la o cafeluta si un croissant, si dupa Stargate’ul de sambata, ne-am pus si ne-am uitat si la genialul Gerard Butler. Filmul este despre un om care a fost pe putin spus “nedreptatit” de sistemul juridic american, si nefiind prost deloc, a stat un pic si a copt niste chestii care ne-au tinut cu sufletul la gura  doua ore.

Finalul este evident destul de american, mesajul insa imi place, si chiar daca sistemul castiga, ca si in restul filmelor americane, poate sa ajunga undeva 😉

Il recomand cu caldura, mi-a placut la nebunie, si isi merita toti banii.

Kudos si pentru Kurt Wimmer si F. Gary Gray.

3 thoughts on “Filmul lunii

Comments are closed.