Hai sa-ntindem hora mare…(hop!hop!cu noi…)

Nu mai vrem peste hotare…(hop!hop!si voi…)

Stateam ieri cu Calinu Nebunu si lucram pe planurile noastre de get rich si take over the world [ce hobby-uri mai au unii], ascultam muzica, si mai gineam sticla de tuica din colt ca niste drojderi; inca mai avem de lucru mult pana la realizarea planurilor noastre, dar pana atunci tinem sticla acolo-n colt; nu ca sa sarbatorim cu ea, dar am observat cat de mult ne motiveaza o sticla de tuica si am decis sa incercam [intamplator merge]. Deodata Winamp-u face de 3 ori peste cap, si incepe Ca$$a Locco cu o melodie de-a lor de prin 2001 : Eterna si Fascinanta Romanie…. nimica special in asta ? [yeah right] : “Ieri Uzinele Dacia au achizitionat concernul Daymler-Chrysler si General Motors”. Mnoh, ultima data cand Calin si eu ne-am uitat, Daymler-Chrysler era falimentar [si ne gandeam sa il cumparam]…  si Dacia avea vanzari pentru restul anului, si-a chemat toti muncitorii inapoi la lucru, ii pune sa lucreze peste program, iar un articol recent de pe net scri ca germanii sunt foarte multumiti de Dacie, deci asteptam si  achizitia concernului Daymler-Chrysler de catre Dacia. Statuia lui Basescu inca mai are de asteptat, dar o asteptam pe undeva pe langa Palatul Victoria sa stea sa vegheze peste politicieni o vreme; suntem siguri ca eba o sa ii faca una cadou atunci cand o sa vrea sa ii ceara ceva la ta-su, si considerand ca mandatul sau expira incet, ar trebui sa se grabeasca. Americanii si rusii intr-adevar au inceput sa spuna bancuri, mai ales americanii, cu Comedy Central si serialele lor : Family Guy, South Park, etc. cam toate astea mai faine sunt aparute cam dupa 2001, deci treaba pe la ei a inceput sa se imputa mai din timp. Rusii au incercat sa fie si ei funny la Euro Vision anu asta [cu tancuri roz… care macar is bune de pluguri], doar ca noi nu ne-am prins; se pare ca au un altfel de umor, derivat din vodca iar mai ales fetzele lor nu ii ajuta sa fie funny… is prea crispate de fel, de parca ar fi tot timpul mahmuri si beti; macar is faini cand is beti rusii pt ca merg cu tancu sa cumpere vodca.
Si cand te gandesti ca astia de la Ca$$a Locco au compus melodia asta prin 2001 cand situatia Romaniei era deprimanta [da’ rau de tot si mai ales la televizor], noi toti ascultam dance si rahaturi, altii ascultam manele si ne imbatam pe ele cu bere si spirtoase ieftine. Da mah… magia tuicii; astia 3 or baut tuica, or inceput sa vorbeasca ardeleneste [ca la noi ii fain si soare… nu de alta], sa zica profetii despre viitorul Romaniei, si ocazional si cateva chestii pe langa, dar le toleram daca restu-s bune.
Asa ca [sa nu o nici mai lungesc prea mult], din ciclul : doi ardeleni stateau si povesteau, iar dintr-odata apare un ardelean negru, va prezint :