Noaptea devoratorilor…

Zilele trecute am fost invitat la avanpremiera unei idei care va fi pusa in scurt timp in miscare. Despre ce e vorba? Noaptea devoratorilor de YouTube. Stiu ca suna ciudat, si eu am fost reticent in prima faza pe ideea ca o sa fie filmuletele din top de la youtube, nimic nou, si cam atat, dar cand colo am ramas placut surprins. Filmulete de care nu am auzit pana acum, am ras in hohote la unele si m-am enervat la altele, iar overall ideea este geniala, si mi-a placut la nebunie. Evident se aseamana cu noaptea devoratorilor de publicitate, au incercat chiar si un fel de “Romanian Panorama”, mai au de lucru, dar cu putin feedback constructiv proiecul poate ajunge departe! 

Mihai Labo, fost coleg de facultate, unul din initiatorii proiectului a avut destul de mult de furca cu mine sa ma aduca acolo, dar nu regret nici un moment ca am acceptat. O sa va tin la curent cand mai aflu noutati, si o data concreta cu prima editie a “Noptii Devoratorilor de YouTube”. 

Unul dintre filmuletele pe care le-am ratat pana la avanpremiera este cel cu Nathan “Flutebox” Lee si Beardyman in timpul unui show din biroul Google din Londra. Isi merita fiecare secunda urmarita. E si unul din clipurile preferate ale lui Mihai.

 

7 thoughts on “Noaptea devoratorilor…

  1. Acum descopar blogul tau. Vad ca ai evoluat rapid. De la 270 de unici ai sarity la 5000 si apoi 15.000. Bafta in continuare. Normal ar fi sa intreb: Care este reteta succesului? Dar probabil nu voi primi nici un raspuns. Bafta in continuare.

  2. E foarte buna ideea…imi dau seama ca implica mult timp (mai ales pentru urmarirea multor filmulete) ar putea cere ajutor in aceasta privinta ca suntem foarte multi care stim filmulete tari pe youtube…

  3. Pingback: M.I.S.H.U. » Blog Archive » Noaptea devoratorilor de YouTube

  4. Pingback: Pune spamul la uscat | .marius rANTing away

Comments are closed.