Reclama mascata I

De ceva vreme incoace, tot ma bate gandul sa fac si eu ceva folositor cu blogul meu, pentru prietenii mei si proiectele lor.  O sa imbogatesc pe calea asta tagul “Publicitate Gratuita” cu cateva review-uri ale unor astfel de proiecte care merita. 

Incepem azi cu doi oameni, un fotograf si un inginer. 

Fotograful, Lorand Peli, este genial, il am de ceva vreme in coloana din stanga, si ceea ce face de multe ori ma lasa cu gura cascata. L-am vazut desenand cu grafit pe hartie alba, creta pe hartie neagra, cu mouse-ul in photoshop, si de cele mai multe ori ramaneam cu gura larg cascata, de avea vremea musca atotprezenta sa imi inspecteze toti dintii si apoi sa plece fara ca eu sa apuc sa o bag de seama. Are o gramada de fotografii geniale, si e unul din oamenii care pot sa scoata din 2 pereti albi si un obicet sau un model o chestie care sa ramana pe retina o vreme, cum ar fi imaginea de mai jos. 

Il gasiti la http://www.lorandpeli.ro, cu o galerie impresionanta, si date de contact. 

Al doilea pe ziua de azi, inginerul, mentine un site cu un continut variat, destul de complet si la zi pentru studentii clujeni. Evenimente saptamanale, viata de noapte, organizatii studentesti, adrese utile, telefoane etc. Intr-un cuvant, o multime de informatii utile, pentru studentii si pentru tinerii din Cluj Napoca. 

4student.ro

Gasiti portalul la: http://www.4student.ro 

6 thoughts on “Reclama mascata I

  1. Sunt mai multe site-uri asemanatoare cu 4student…care merita vizitate, oricum e de apreciat gestul tau cu publicitate gratuita, pentru ca ai ceva trafic, iar majoritatea cer bani pentru un link pe pagina lor.Bravo!!! Apropo…poti sa imi pui si mie un link la blogroll? :))

    Apicultura’s last blog post..Sfaturi practice

    • Mersi mersi Apicultura!

      La partea cu blogrollul, trebuie chiar sa ma intereseze ce scrii ca sa ajungi acolo… In momentul de fata nu am de gand sa ma apuc de apicultura, dar cine stie.. poate in viitor… :)

Comments are closed.