Scurte de luni dimineata

A iesit WordPress 2.9, cu numele de cod Carmen. O sa mai am inca o Carmen acum. Video aici. [mersi Calin]

Azi e ziua lui Ionut [Johnny] Buzdugan! La multi aaaaaani!

Am fost in weekend pe partia de la Suior. Cam putina zapada, destul de multa pudra pe laterale, cateva trante monumentale, si o febra musculara incredibila azi de dimineata! [mersi Kookool!]

Am hotarat ca urmatoarea investitie in echipament de snowboard sa fie o casca de protectie, sa nu ma mai trezesc cu blackouturi ca si ieri. O sa incerc ceva de aici: www.emont.ro.

Am fost vineri la WWW Party in Irish Music Pub, si ne-am distrat cu Nicu Bendea, Mishu Calian, Aminda, Mironeasca, Lorand Minyo, Andrei Crivat, A.Faith, Muratura, Radu Neag si bannerele lui, Crocodilii de la Trilulilu,  Billy za gizmo & Noemi, Vlad Georgescu, Ania, Miclex, Groparu, Catzaua si o sa ma opresc aici, zicand ETC! si nici nu o sa pun linkuri ca mi-e tare lene si va ziceam mai sus ca am febra musculara. Si am castigat nenumarate concursuri de cultura generala si baut bere 😉

Later edit: avem, si poze de la WWW Party aici.

Astept sa se mai calmeze un pic lumea sa merg la Avatar si sa nu imi mestece popcorn vecinul cocalarul din spate pe umar, si nici sa nu stau chiar in primul rand cum au patit Hadean si Groparu. Toti imi spun cat de minunat e, reviewurile sunt fenomenale, asa ca sa-i dam bataie!

De Craciun o sa ploua 🙁 ploua_de_craciun

Pe la voi ce mai e nou?

Quiz de final: Cine stie de ce am tinut neaparat sa specific numele de cod al WordPressului 2.9?

6 thoughts on “Scurte de luni dimineata

  1. Toti oamenii de acolo sunt sigura ca au fost misto. Mai putin unu’. Asta de la trupa aia…cum il cheama?…a da Nicu Bendea. Slab caracter mah, slab. Alte talente, inafara de alcoolism si matematica predata la oameni care n-o inteleg, lipsesc.

    PEACE!

  2. Avatar e tare :) … si dah prinzi loc bun daca-ti faci rezervare vineri seara pe duminica seara.

    Altfel ti-l recomand … si ia-tzi naibii popcorn ca dureaza 3h cu tot cu reclamele de inceput :-D

Comments are closed.