Star Trek

Am fost ieri la Star Trek. Multiplex Odeon in Polus, sunet excelent, imagine geniala, si filmul ELEGANT! 

A foste genial(da, stiu ca ma repet dar nu se poate altfel), abia asteptam sa il vad, si nu mi-a inselat asteptarile. Spock rulez  ;-) 

Lumea din sala a fost extrem de binecrescuta, nu am avut telefoane care sa sune aiurea, si nici comentatori tampiti prin zona. Intr-un cuvant, the perfect experience… Anyways, merita vazut, probabil de  2 – 3 ori la rand chiar, si cam asta o sa fac si eu… vine cineva la film azi? 

Star Trek TOS (The Original Series) e singura versiune care nu am vazut-o… Cred totusi ca o sa incep sa o folosesc pe post de serial de adormit… 

Ultimul text de pe final e cel de la serialul The Next Generation, si nu m-am abtinut, si l-am zis cu voce tare in sala… si nici macar nu aveam tricoul verde cu tractor pe mine… 

Enjoy!

4 thoughts on “Star Trek

  1. Citez:
    “Lumea din sala a fost extrem de binecrescuta, nu am avut telefoane care sa sune aiurea, si nici comentatori tampiti prin zona.”
    Citat 2:
    “Ultimul text de pe final e cel de la serialul The Next Generation, si nu m-am abtinut, si l-am zis cu voce tare in sala…”
    Morala/concluzia ?

  2. Nici chiar asa grav, dar esti pe drumul cel bun. Romanian way all the way: tot trebuie sa fie unul in sala care sa vocifereze, altfel inseamna ca filmul e prost si ori dorm toti, ori au plecat.

  3. @LordPain textul respectiv e un fel de mantra pentru fanii Star Trek… Cred ca orice trekkie care se respecta, ar fi facut la fel…

    Da vorba aia… nu ai cu cine mai, nu ai cu cine… ;-)

Comments are closed.