Un catel?

Luna trecută am fost pe rând baby sitter pentru 2 căței foarte simpatici. Primul, Ali, e un Beagle mic și dat dracu’ de jucăuș ce e. Are vreo 8 luni dacă nu mai bine, și nu ai cum să nu te îndrăgostești de el instant după ce începe să dea din coadă lângă tine…  L-am adus la birou într-una din zilele în care l-am avut în grijă, și s-au bucurat un pic și colegii mei de el. E copilul lui Ovidiu si al Simonei, un răsfățat și jumatate. Al doilea, Jack, e un Golden Retriever. Ne cunoaștem de când era puiuț mic mic, și îi era frică de apă, și acum e ditamai dulăul. “Părinții” lui, Codruța si Cătălin, au avut încredere să îl lase pe mâna mea, și ne-a plăcut amândurora. Tot recent, l-am cunoscut și pe Athos, un alt beagle năzdrăvan, al lui Bogdan. Cu el nu am poze încă, dar o să îi fac data viitoare când ne întâlnim.

Iubesc cățeii,  îmi plac mai mult decât pisicile, sau alte animale de pe lângă casele oamenilor, și o să am cel puțin doi în momentul în care o să pot să le ofer o curte unde să se desfășoare… Voi?

img00042

El e Ali, după o zi de plimbăreală și joacă, a căzut la datorie sub pat.

img00055

Și el e Jack, la o ședință de dresaj, cel auriu, din mijloc, de lângă dresor. Și aici era Jack acum un an, da, da, pe vremea când încă se temea de apă.

6 thoughts on “Un catel?

  1. salut. cainii is ultra faini, am fost si eu doggysitter ptr Max, un buldog francez si in septembrie maxishor o sa locuiasca la mine o saptamana!!!! Totusi teckelii raman the best. Acasa am un cotetzar si doua matze , dar acolo au curte si se tavalesc toata ziua printr rosii. aici la bloc…ce sa fac ?:((

  2. Un puiutz de labrador va fi primul lucru pe care-l voi cumpara cand ma mut la casa mea:P).(Aviz amatorilor care vor sa-mi faca un cadou:D)

  3. asa si eu…mi-e ciuda ca inca stau la bloc aici in Cj…speranta moare ultima :P…oricum eu am avut catel si la bloc. Concluzia: cainii nu merita chinuiti la bloc…mai ales avand in vedere programul nostru de munca..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.