Un catel?

Luna trecută am fost pe rând baby sitter pentru 2 căței foarte simpatici. Primul, Ali, e un Beagle mic È™i dat dracu’ de jucăuÈ™ ce e. Are vreo 8 luni dacă nu mai bine, È™i nu ai cum să nu te îndrăgosteÈ™ti de el instant după ce începe să dea din coadă lângă tine…  L-am adus la birou într-una din zilele în care l-am avut în grijă, È™i s-au bucurat un pic È™i colegii mei de el. E copilul lui Ovidiu si al Simonei, un răsfățat È™i jumatate. Al doilea, Jack, e un Golden Retriever. Ne cunoaÈ™tem de când era puiuÈ› mic mic, È™i îi era frică de apă, È™i acum e ditamai dulăul. “PărinÈ›ii” lui, CodruÈ›a si Cătălin, au avut încredere să îl lase pe mâna mea, È™i ne-a plăcut amândurora. Tot recent, l-am cunoscut È™i pe Athos, un alt beagle năzdrăvan, al lui Bogdan. Cu el nu am poze încă, dar o să îi fac data viitoare când ne întâlnim.

Iubesc cățeii,  îmi plac mai mult decât pisicile, sau alte animale de pe lângă casele oamenilor, È™i o să am cel puÈ›in doi în momentul în care o să pot să le ofer o curte unde să se desfășoare… Voi?

img00042

El e Ali, după o zi de plimbăreală și joacă, a căzut la datorie sub pat.

img00055

Și el e Jack, la o ședință de dresaj, cel auriu, din mijloc, de lângă dresor. Și aici era Jack acum un an, da, da, pe vremea când încă se temea de apă.

6 thoughts on “Un catel?

  1. @oedip And I’m enjoying it every minute :))) well, mai puÈ›in când trebuie să strângi după ei, dar totuÈ™i… :)

  2. salut. cainii is ultra faini, am fost si eu doggysitter ptr Max, un buldog francez si in septembrie maxishor o sa locuiasca la mine o saptamana!!!! Totusi teckelii raman the best. Acasa am un cotetzar si doua matze , dar acolo au curte si se tavalesc toata ziua printr rosii. aici la bloc…ce sa fac ?:((

  3. Un puiutz de labrador va fi primul lucru pe care-l voi cumpara cand ma mut la casa mea:P).(Aviz amatorilor care vor sa-mi faca un cadou:D)

  4. asa si eu…mi-e ciuda ca inca stau la bloc aici in Cj…speranta moare ultima :P…oricum eu am avut catel si la bloc. Concluzia: cainii nu merita chinuiti la bloc…mai ales avand in vedere programul nostru de munca..

Comments are closed.