Nimic nu este imposibil!


Nimic nu este imposibil! Daca ne hotaram ca vrem sa obtinem ceva, sa atingem un tel, sa daramam un obstacol, cu conditia sa muncim pentru asta.

Mi-am inceput ziua cu un articol de pe cnet.ro care continea o imagine motivationala superba, care la randul ei iti sublinia cateva lucruri pe care noi de obicei le luam “for granted”, tocmai acum, in zilele astea in care ne plangem ca ne-a lovit criza cand avem atat de multe motive sa fim mai fericiti si mai optimisti.

Nu trebuie sa numaram problemele pe care le avem, nu trebuie sa plangem dupa laptele varsat, nu trebuie sa ne punem intrebari prea multe despre ce ar fi fost daca, cum ar fi fost daca, unde am fi fost daca… Sunt lucruri care s-au intamplat, lucruri care au trecut, lucruri din care eventual mai putem doar invata ceva dar asupra carora nu mai avem nici o putere. Au aparut probleme? Printr-o atitudine pozitiva putem sa ajungem acolo unde vrem. Nu o sa fie usor, nu o sa castigam toti la loto, si nu o sa se intampla la 3 minute dupa ce ai citit postarea asta, dar daca reusim sa spargem problemele in bucatele mai mici, pe care sa le luam una cate una si sa le rezolvam, nimic nu mai este imposibil. Folositi-va resursele pe care le aveti, prietenii cu sfaturile lor, familia cu dragostea lor neconditionata si suportul care ni-l ofera…

Clipul de mai jos, l-am gasit prin intermediul Monicai, si ii multumesc pentru asta. Mi-a facut ziua mai buna, si mi-a dat un pic de avant sa scriu acest post.

Fericirea e un lucru marunt!

Un alt exemplu de gandire pozitiva, este acesta.

5 thoughts on “Nimic nu este imposibil!

 1. De obicei intru pe blogul tau sa citesc lista cu lucrurile pe care le-ai facut. Sa stii ca ma regasesc, dar pe de o parte ma si inspira. Am dat din intamplare peste acest post, care mi-a facut ziua mai frumoasa si mi-am dat seama cat sunt de norocoasa. Iti multumesc!
  Un alt exemplu de vointa, care mi-a atras atentia, este urmatorul: http://www.youtube.com/watch?v=__mo1JXmi7U&feature=player_embedded.

  Numai bine,
  Andreea

  PS: Sper sa reusesti sa faci tot ce ti-ai propus din acea lista.

  • Hehe, mersi mult, dar lista respectivă e doar o listă generată de o leapsa mai veche… Nu e un scop în viaţă.

Comments are closed.