[PROMO] Foodie.ro

Acest articol asteapta cuminte de multa vreme in lista de drafturi, iar in momentul in care l-am salvat in lista de drafturi, incepea cu “Emil a lansat de curand un site…“. Nu mai e chiar valabila afirmatia, deja site-ul functionand din Aprilie 2010 si de atunci Emil a generat content de o foarte buna calitate in ceea ce priveste bucataria, gatitul si experientele lui de gurmand inrait. Cand vad ca apare ceva nou in reader de la el, ma pregatesc de un mic razboi intre mine si propriile-mi papile gustative pentru ca stiu ca de fiecare data o sa ma surprinda intr-un mod tare placut.

Nu e de meserie bucatar, dar e pasionat de asta. Scrie despre tot felul de mancaruri pe care le prepara cu mainile lui, posturile si le asezoneaza cu imagini de foarte buna calitate, sfaturi obtinute de la oameni din domeniu sau dupa un research exhaustiv online si offline deopotriva. Imi amintesc cu drag de vremea cand lucram impreuna prin 2009 si aparea dimineata cu caserole de mancare gatita de el pentru degustare. Ne lingeam pe degete!

Daca nu ar fi un programator al dracului de bun, pun pariu ca i-ar putea face concurenta lui Adi Hadean in bucatarie! Noroc ca sunt prieteni, si probabil ar lucra impreuna.

Site-ul este Foodie.ro si va invit sa il rasfoiti si sa ma contraziceti.

Pana si titlul site-ului spune foarte multe “If people take the trouble to cook, you should take the trouble to eat.

1 thought on “[PROMO] Foodie.ro

Comments are closed.