[PROMO] Ziarul Deschis – Lansarea oficiala

După mai bine de o lună de teste, în 16 martie 2010 are loc lansarea oficială a Ziarului Deschis.

Ziarul Deschis este un proiect independent care caută, educă şi promovează autori amatori, pasionaţi de jurnalismul de opinie. Este un mijloc de afirmare pentru toţi românii cu viziuni, cu opinii şi cu teorii interesante.

Pentru a scrie la Ziarul Deschis (ZD) nu este nevoie de studii de specialitate sau de experienţă în domeniu. Odată înscrişi, jurnaliştii amatori ai publicaţiei au responsabilitatea de a contribui cu cel puţin două articole pe lună, cu subiecte la libera lor alegere. Condiţia de bază este ca articolele să fie scrise în genurile publicistice de opinie, pentru ca proiectul să-şi poată respecta promisiunea de „ziar care gândeşte”.

Autorii ZD beneficiază de sprijinul unui redactor şef cu mare experienţă în domeniu.„Discutăm cu fiecare autor în parte, încercând să-i ajutăm să scrie tot mai bine şi să-i provocăm să fie tot mai curajoşi în subiectele pe care le aleg”, spune Nadia Dincovici, redactorul şef al noii publicaţii.

Ştefan Teişanu, iniţiatorul ZD, despre acest proiect: „Ziarul Deschis a fost primit cu un mare val de simpatie din partea tuturor celor care au auzit de această iniţiativă. Lumea aşteaptă multe de la noi şi suntem siguri că le vom da ceva chiar mai mult decât atât, pentru că avem încredere că există mulţi tineri valoroşi în România, capabili să contribuie, prin ceea ce scriu, la ridicarea noastră din platitudinea care a cuprins internetul în România.”

Ziarul îi recompensează pe cei mai apreciaţi jurnalişti ai săi cu premii variate, inclusiv cu intermedierea apariţiei articolelor lor în presa centrală şi regională. Alte premii sunt puse la bătaie şi pentru cititorii publicaţiei, în cadrul concursurilor găzduite de www.ziaruldeschis.ro şi de partenerii săi.

Contact: Gabriel Aldea | PR Manager | gabriel@ziaruldeschis.ro

www.ziaruldeschis.ro | twitter.com/ziaruldeschis | facebook.com/pages/Ziarul-Deschis/376046250358

2 thoughts on “[PROMO] Ziarul Deschis – Lansarea oficiala

Comments are closed.