Laser Tag Arena, Cluj

LaserTag e un joc pentru gagici! Asta aveam in cap inainte de a ajunge joi la sala amenajata langa Aeroportul Cluj-Napoca, dar punctul meu de vedere s-a schimbat drastic! LaserTag e varianta safea PaintBall-ului sau a AirSoft-ului, nu exista proiectile fizice, razele folosite de arme nu sunt lasere  care ar putea dauna ochiului uman ci fascicule infrarosii la fel cu cele dintr-o telecomanda obisnuita pentru televizor, pe scurt nu ai cum sa te ranesti decat eventual daca te bati cap in cap cu adversarii sau chiar cu coechipierii 🙂 Noi ne-am intersectat de cateva ori. Totul se intampla intr-o hala special amenajata, diverse obstacole in spatele carora jucatorii se pot ascunde in functie de strategia aleasa, lumina difuza, neoane cu lumina fluorescenta, muzica la alegere dintr-o oferta variata, sau puteti veni cu muzica voastra de acasa. Ii puteti gasi pe strada Traian Vuia la numarul 208, in cladirea Napotex (vis-a-vis de Aeroport). 

Noi am fost 8, ne-am impartit in doua echipe si i-am dat bice! Dupa primul meci de 15 minute, echipa 1 formata din Vlad Georgescu, Vlad Cucu, Cristian Gog si subsemnatul – ne-am dat seama ca am dominat “like a boss” echipa 2 formata din Dan Olteanu, Ruben Kislaki, Marian Hurducas si Gabriel Aldea, dar fiind fair play, i-am lasat la sfarsit sa isi faca poze intr-o ipostaza mai demna, in care ne impuscau pe la spate 😉 Ca si miscare, un joc de 15 minute jucat in stil alert te ajuta sa scapi de calorii, iar daca pui doua unul dupa altul cum am facut noi, ajungi sa iti doresti sa ai o cabina de dus foarte aproape.

La sfarsit, va las cu cateva poze facute de noi, si cu intrebarea: Ce fac niste copii mai mari cand au in spate un perete de “camuflaj” si arme de plastic in mana?

Evident l-am pus pe Cucu sa citeasca conditiile de rascumparare de pe caietul cu Donald Duck 🙂

6 thoughts on “Laser Tag Arena, Cluj

 1. pai si daca ii pe baza de IR, cum iti dai seama ca l-ai capsat pe careva? ragi ca magarul “esti mooooooooooort! nu ma-ntere, eu am tras primul!!!” si cand tragi…faci din gura “pac-pac”?

  • Pai ma gandesc ca pe acelasi principiu dupa care telecomanda de la televizor nu pusca cu aia de la VCR si nici cu aia de la sistemul audio. Sau poate pe acelasi principiu dupa care butonul on/off de pe o telecomanda are alta functie decat butonul mute de pe aceeasi telecomanda.

   O fi ceva tehnologie in spate… numa zic :)

 2. n-ai inteles…normal ca exista ceva implementat, insa eu, ignorantul care inca n-am fost(si nici nu cred ca ma voi duce, ca nu ma omor dupa shootere), eram curios daca se aprind beculete pe inamicul proaspat impuscat(a se vedea cum arata un xmas tree) sau pur si simplu exista un mecanisc in costume care impunge posesorul cu un ac upon trigger, de-l face sa urle o tzara a moarte :))
  si tot nu mi-ai zis cum ii cu pac-pac-ul :D

  • Pai da, se aprind beculete pe cel pe care tocmai l-ai impuscat, cand tragi, arma scoate un sunet de arma automata, sau de grenada daca folosesti grenada, tot arma iti spune si cand ai omorat pe cineva printr-un sunet specific, sau cand ai fost omorat, prin alt sunet evident. Totul programabil, masurabil, si evident la sfarsit de tura, un raport complet de la numar de gloante trase, numar de kill-uri, damage rate and so on este disponibil :)

 3. Nu am fost niciodata la un joc de laser tag dar am auzit de la altii care au fost ca au fost super incantati, si mi sa facut “pofta”

  • Pai iti recomand sa mai agati cativa prieteni si sa mergeti. Noi ne-am distrat maxim, si cat de curand cred ca ne intoarcem iar. doua ture de cate 15 – 20 de minute merita

Comments are closed.