Sambata inainte de sfarsit

E penultima zi de Festival, si incepe sa ma cuprinda o stare de neliniste… Nu vreau sa se termine! A trecut mult prea repede!

Redactia TIFFtv.ro lucreaza cu spor, cei de la AperiTIFF zumzaie si ei, departamentul online in frunte cu Hurducas sta si bea cafea… Cred ca inca isi revine dupa cheful de la HBO Party 😉 Ce oameni dom’le…

Azi o sa fie o zi lunga si o sa incep cu sfarsitul, [ca sa nu fiu la fel ca restu’ evident], cu party-ul oficial de inchidere de la Hotel Continental! Anul trecut a fost incredibil de genial, si sunt convins ca nu o sa dezamageasca nici anul asta. Warming up pentru party o sa fie Gala de Decernare a Premiilor TIFF 2011, de la Teatrul National.

Si asa ajungem la evenimentul premergator, care este din cate stim noi o premiera in Romania: o sa incercam sa obtinem azi, la ora 17:00, in Piata Unirii badge-ul SWARM de pe FourSquare!

Locul de adunare e “Piata Unirii, Cluj Napoca”, o sa dam check-in la ora 17:00 fix, si apoi nu mai dam nici un check-in pana pe la 18:30 ca sa ne asiguram ca ii prindem si pe cei un pic mai intarziati. Ca sa obtinem badge-ul, trebuie sa fie 51 sau mai multe persoane care au dat check-in in acelasi timp in locatie, si ar trebui sa fim undeva intr-o raza de 100 – 200 de metri de Piata. Exista acolo si un punct de acces wireless gratuit care a fost gandit pentru 1000+ persoane. Mai multe detalii gasiti pe blogul oficial TIFF AICI, si evenimentul are normal si o pagina de Facebook aici!

Evident, daca ne adunam mai multi de 250 utilizatori de foursquare, obtinem badge-ul SUPER-SWARM 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.