The Black Baby Fruits

Un alt titlu pentru acest post ar putea fi “Donez metisi labradori”, dar ia sa vedem care e povestea lor.

Cam asta e povestea noastra (The black baby ‘fruits’):

Numele asta ne-a fost dat de stapanii nostri de acum, care de fapt sunt stapanii mamicii noastre, Kiwi, de unde si baby ‘fruits’. Kiwi este o femela labrador retriever de culoare aurie, care pe la inceputul lui iulie si-a facut de cap cu un catel tot din familia noastra, Borat, si i-a alarmat pe stapani de situatia ei abia pe la inceputul lui august. Probabil ca i-a placut tare de taticul nostru, Borat, si el un catel frumos si iubit, negru in mare parte, cu pieptul si o labuta alba. Asa ca, atunci cand stapanii au aflat ca va urma sa aiba Kiwi pui, adica pe noi, ei s-au hotarat sa ne pastreze si sa ne creasca pana ce ne vom putea descurca singurei cu mancatul, si vom putea sa facem si alti iubitori de caini fericiti.

Noi suntem toti negri, desi cativa dintre noi mai avem si cateva pete albe. Deocamdata ne cheama: Tangerine, Mango, Apple, Berry, Grape si… Borat jr., care e si el un fruct… dar de Borat.

Kiwi si stapanii ei ne iubesc si ne-ar tine pe toti daca ar putea… dar din pacate nu au destul loc pentru noi si cauta niste casute sigure si cu stapani iubitori pentru noi. Cu toate astea, de cand ne-am nascut ne-au tot pozat, si ne puteti vedea si voi in pozele atasate.

Pe la inceputul lui octombrie vom putea sa mancam singurei, si vom putea fi adoptati, pentru a face si noi parte cu adevarat dintr-o familie. Daca va ganditi ca va lipseste sau va doriti un catel ca noi, ii puteti suna pe stapanii lui Kiwi la nr de tel: 0723626715 / 0722136440. Noi va putem primi si in vizita, cu acordul stapanilor bineinteles, in Cluj-Napoca.

5 thoughts on “The Black Baby Fruits

  1. Sunt superbi si dragalasi, dar eu din pacate stau la casa si cu oamni in casa nu prea mai incape si un “pui cu blana”

  2. Tangie e aproape a noastra :D Abia astept sa termine Kiwi de alaptat si sa iau ghemotocul de blana acasa :P

Comments are closed.