VERTIGO Charity Night

Nu sunt mare fan de VERTIGO, sau alte cluburi pe care eu le consider de fiÅ£e. Am fost pe acolo de câteva ori, m-am simÅ£it bine, dar nu destul de în largul meu încât să devin un client fidel. Åžtiu ÅŸi că un ghiocel nu face primăvară, dar îmi place să văd iniÅ£iative frumoase, care se materializează cu succes ÅŸi de aceea am hotărât să scriu despre seara de joi, 29 decembrie 2011, când clubul Vertigo va organiza o seară caritabilă, drept pentru care mă înclin ÅŸi cum ar zice francezul: Chapeau!” Sper să fie una din multele care vor urma.

Beneficiarul acestei seri caritabile, nu este nimeni altul, decât Robert. Care Robert? Cum care Robert? sigur îl cunoaşteţi, dar vă las cu o poză şi cuvintele celor de la Vertigo, au explicat ei destul de elocvent despre ce e vorba!

Cum definim un oraÅŸ? Arhitectură, istorie, poziÅ£ie geografică? OraÅŸul se defineÅŸte prin poveÅŸtile celor care locuiesc in el. Prin oamenii pe care toată lumea îi cunoaÅŸte ÅŸi îi recunoaÅŸte. Povestea pe care noi ne dorim să o spunem “ne e aproape”.

Din VERTIGO Cafe privim pe geam. Cluj-Napoca, Piaţa Unirii, un semafor, un omuleţ împinge grăbit un cărucior plin cu de toate.
Cine nu îl cunoaşte pe Robert?
Cine nu l-a văzut măcar o dată trecând cu maşina prin Piaţa Unirii sau la semaforul de la Sora alergând printre maşini cu un odorizant în mână? Cine nu ştie câte griji işi face când o maşină nu e parcată regulamentar? Cine nu l-a văzut pe Robert împingând căruciorul către casă la ora 4 dimineaţa după o zi întreagă de muncă?

Noi am văzut toate aceste lucruri şi multe altele.

Povestea lui Robi ar trebui să fie pentru fiecare dintre noi o pildă a omului care face tot posibilul să sfideze destinul, să îl înfrunte. Trecem în grabă pe lângă aceÅŸti oameni, care au atât de multe lucruri să ne înveÅ£e ÅŸi uităm să îi “vedem”. Astăzi ne-am propus să ne oprim ÅŸi să facem un mic pas către ei. Pentru ca ne dorim ca aceÅŸti oameni să ÅŸtie că sunt admiraÅ£i ÅŸi apreciaÅ£i de mulÅ£i dintre noi, vă invităm la VERTIGO “Charity night”, joi în data de 29 Decembrie de la ora 21. Dumneavoastră trebuie doar să veniÅ£i, să vă simÅ£iÅ£i bine, iar noi vom dona toÅ£i banii care se vor strânge din intrări lui Robert, pentru că aceÅŸti oameni-exemplu trebuie apreciaÅ£i.

Vă aşteptăm!
Echipa Vertigo

Pentru rezervări sau mai multe informaţii sunaţi la 0757900987 sau 0747141748, adresa VERTIGO Cafe este: Piata Unirii Nr 9, Cluj-Napoca, Romania, iar site-ul lor este http://www.vertigocafe.ro

8 thoughts on “VERTIGO Charity Night

  • Dacă citeÅŸti cu atenÅ£ie, o să vezi că cei de la Vertigo vor dona toÅ£i banii încasaÅ£i din taxa de intrare în club pentru joi seara lui Robert.

 1. Da, am citit cu atentie, dar tot nu am inteles cum vor fi cheltuiti banii. Isi va cumpara haine, va face un tratament, isi va cumpara alimente sau isi va face o casa? Exista multe moduri de a ajuta un om in nevoie. Care e nevoia lui Robert? Eu de ce as merge in Vertigo sa consum? E laudabila initiativa Vertigo, dar tot nu inteleg cu ce il ajuta pe Robert. Stiu ca insist, dar ma intreb daca Vertigo are o motivatie anume sau vrea sa aiba parte de un pic de publicitate si are nevoie de un proiect de CSR (daca asta poate fi numit proiect de CSR).

  • pai pentru asta am pus numerele de telefon de mai sus, si sunt sigur ca ei pot sa iti dea mai multe detalii. Personal, nu sunt implicat direct in campania asta, am vrut doar sa promovez initiativa pro bono.

 2. Buna ziua,

  Va multumesc in numele VERTIGO pentru ca ne-ati preluat mesajul.

  Urmarind comentariile de mai sus simtim nevoia unei interventii.

  Va asiguram ca nu avem “agenda”. Mesajul a fost propagat “printre prieteni”, nu a fost promovat, cum ne promvam de regula evenimentele tocmai pentru a evita astfel de “capcane” pentru ca stim cat e de subtire granita dintre un eveniment caritabil si o campanie CSR.
  Nu trebuie sa precizam faptul ca astfel de subiecte delicate trebuie tratate cu prudenta.

  Ideea a fost simpla, intreaga echipa VERTIGO simtea nevoia “sa daruiasca” astfel ne-am propus ca mesajul nostru sa fie clar, sincer si sa evite orice latura mercantila.

  Cum am mai precizat, Robert e un om aproape, ne e prieten. Stim ca prin evenimentul nostru nu ii vom schimba destinul insa cu siguranta vom face un pas micut catre el, spunandu-i ca il vedem , ba chiar mai mult il consideram un exemplu si sa il asiguram de faptul ca nici un gest oricat de mic de altruism nu ramane neobservat.

  Pentru ca am vrut sa evitam orice nuanta patetica in textul nostru nu am precizat multe aspecte ale povestii lui. Nu vrem sa fim intruzivi, nu vrem sa “intindem mana” nici nu ne asumam rolul de “misionari”.

  Cu banii stransi vom incerca sa acoperim o parte din cheltuielile sale pentru care munceste zilnic atat de mult sa le achite.

  Vom incerca sa ii platim chiria in avans pe cateva luni sau (daca suntem optimisti )sa ii platim un prim avans pentru un nou apartament.

  Speram ca demersul nostru sa nu fie considerat altceva decat un mic gest altruist catre un prieten care merita aprecierea noastra.

  Va multumim,

  Echipa VERTIGO

 3. Va multumesc pentru informatiile oferite. Va felicit pentru initiativa si sper ca aceasta sa fie urmata si de altele! Mult succes!

Comments are closed.