WordPress 3.3!

O chestie care nu ar trebui făcută dimineaţa la birou, când nu ai timp să verifici dacă totul este OK, şi dacă nu e OK, sigur nu o să ai timp să repari nimic până seara când ajungi acasă, este upgrade-ul la ultima versiune de WordPress, 3.3!

Abia după ce am dat click, evident, mi-am dat seama că nu am făcut tocmai bine ce am făcut, dar nu au apărut probleme până acum la upgrade-ul automat. M-am distrat teribil însă la mesajul pe care îl primeşti după:

Au schimbat dashboard-ul, meniurile din stânga, toolbar-ul orizontal de sus, uploader-ul media şi până acum în cele 3 minute care le-am avut de pierdut pe aici îmi place ceea ce am văzut! Toate schimbările care au apărut, le găsiţi in changelog-ul oficial, par să fie mult şi abia aştept să le descopăr, încet încet. Să aveţi o zi de marţi 13 deosebită!

3 thoughts on “WordPress 3.3!

  1. Eu abia azi mi-am dat seama ca au aparut niste probleme, blogul nu era accesibil din firefox si IE8, dadea eroarea 500, si cred ca tot de la update, am refacut azi update si merge. Eu de obicei stau pe chrome si nu am mai verificam cu alt browser

Comments are closed.